9 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

21° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

SAO: Srpski festivali na moru

Autor: T. R.

  • viber

Pijade

Gradonacelnica Matijevic je kompromitantna po grad i drzavu. Od njenog dolaska na celo grada, Tivat je krenuo stranputicom po svim kriterijima.

milan

ovako "malih" pojava i događaja imamo na svakom koraku. sa velikim se teže nositi, ali sa ovim "malim" upadima u naš identitet je mnogo lakše izaći na kraj. i onda bi dobili na stotine "malih" bitaka, na kraju u "rat". kome ovo nije jasno nikad ništa neće bit jasno!

marko p

amo se budu igrale predstave iz CG, nas dug od tri milijarde ce automatski biti izbrisan. O cemu vi pricate.

mr

G. Jovanovicu, za mene nema veceg "uzitka" nego kad slusam Andriju Milosevica i Milutina Karadzica kako pricaju ekavski. Iz Bosne ko je dosao u BG, a znaci nesto na pozorisnoj i muzickoj sceni, ne napusta ijekavicu. Nasima to puno lakse ide, izgleda. Ćetkovic, Marovic i Barjaktarovic, jos se ne daju

Maki

Koliko znam da uzivam u tekstovima gospodina Jovanovica, ovaj tekst bi Antena trebala da povuce sa sajta jer predstavlja cisti sovinizam. Sta je sledece, mozda gasenje svih srpskih medija, ili mozda zabrana sve literature, muzike, filma, ukratko sve sto dolazi iz Srbije???

Slobodan Jovanovic

@Maki, ne znam na osnovu cega ste to tako shvatili? Ogromna je razlika izmedju onoga sto je napisano i vaseg tumacenja. Nikada nijesam napisao da ne treba dabgostuju tetri iz Srbije, vec NE SAMO iz Srbije. Takodje sam ubijedjen da treba da ponudimo gostima ponesto i iz CG.

Danilo Stojanovic

Pretpostavljma da mi ni ovaj komentar nece objaviti? No, sto se moze, zivimo u "srpskoj" Crnoj Gori? Sve je tacno sto g. Jovanovic pise. Sramota je za Crnu Goru dase tako inferiorno ponasa prema Beogradu. Pitanje je sto Vlada to dozvoljava?

Redakcija

@Danilo Stojanovic, Postovani Danilo, bas svaki vas komentar, koji je stigao do nas, objavili smo. Znamo da ste korektan citalac, zato provjerite da li je tehnicka strana Vaseg komentarisanja u redu. Srdacan pozdrav

1/2

Uci nas doticni gospodin vec godinama kako se voli CG ....iz Srbije na koju je tako gadljiv. Okrenite se malo oko sebe gospodine, ove price koji Vi pricate nikoga ne zanimaju, "pale" samo kod vjecitih kompleksasa. CG ima daleko vecih, problema ako je ovo sto ste vi naveli uopste problem,i bolje bi bilo, da ako vec ocete, na njih ukazujete!

Sramota

Dobro je ti sto zivis u Srbiju. Aj dodji malo u CG pa onda to pricaj.