16 °

max 20 ° / min 12 °

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

22° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

21° / 12°

Nedjelja

12.05.

20° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Kako se ovdje desio 21.maj?

Autor: Mirjana Dragaš

  • viber

Eutanazija

Ljudi su ovđe kao nikad NIKAD do sad toliko omamljeni srpskim (ne)kulturnim uticajem a sve na sopstvenu inicijativu da ja ne znam kako ova država uopšte više i stoji na nogama i čudim se čudu kako onaj prevrat od prošle godine nije uspio. Što bi reka Tramp - "Sad" (tužno).

dragana

Los je put kojim idemo. Izabrani su pogresni promoteri crnogorskih vrijednosti poslije 21 maja. Jedini nacin da se očuvaju drzavotvorne vrijednosti je da se sankcioniše svako njihovo narušavanje. Ovaj narod ne zaslužuje bolje.

Danilo Stojanovic

Darko je potpuno u pravu. Kuvaju nas kao onu zabu u kotlu koji se polako zagrijava a zaba ne osjeca momenat kada ce biti skuvana? Drzava, a i svi grdjani koji ne zele nacionalno opredijeljivanje, moraju da shvati/e da se protiv nas vodi specijalni rat. I to odavno. Sada se taj rat intezivira.

ne pomaže voda majko

Zdrav razum ne pomaže! Sve imamo samo nam je kuća putujuća. "Malo rukah, malena i snaga" ali definitivno ni pameti nemamo. Kuku nama za nama vakijem kakvi smo.

smaks

odlican tekst. kao i uvijek. kako sad trenutno stvari stoje,i nacin kako se nasa vlast zalaze za ocuvanje nase drzave, nece proslava 21 maja dugo trajati jos,nazalost

boki

@Eutanazija, Ahahaa, šta kažeš, prevrat a? E pa ako su ti Milo i Katna tako rekli onda je to tako, nema tu što.

indukovana koma

@boki,samo bih da te pripitao što mi ti i takvi ka ti mislite da bi DF i njihova paramilitary redarska služba činjeli po CG i od CG da im je nešto stvarno namješteno ... No znaju da su krivi pa ipak śede mirno na onu optuženičku klupu

Cg-Mne

Darko, itekako je potrebno pisati i podsjecati na ovaj datum, takodje, proslo je poprilicno vremena, i sta... razocaranje, za vecinu nas Cnogoraca!? Imamo li Crnu Goru kavu smo zamisljali? Hm...

Nikola

Hana Arent, za koju se moze reci stosta, ali sigurno ne da je pridavala znacaja kolektivnim identitetima, komentarisuci svoju saradnju sa cionistima u Njemackoj tridesetih godina rekla je: "Napali su nas kao Jevreje, morali smo se braniti kao Jevreji".