9 °

max 19 ° / min 9 °

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 14°

Srijeda

01.05.

17° / 14°

Četvrtak

02.05.

16° / 12°

Petak

03.05.

17° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

U pamet se Katalonci, Ćipur je dokaz da država nije garancija

Autor: Mirjana Dragaš

  • viber

moć vlasti da sve upropasti

Pozajmiću od komšije naslov: "Moć države da od lojalnog građanina stvori neprijatelja". Šta reći a ne zaplakati nad našom stvarnošću okupatorska crkva svaki dan vrši parastos a Mi? Sve smo manji i ćutljiviji i nestajemo pod udrugom države i spc

Baba

No coment Darko-kao i uvijek kratak, jasan i nedvosmislen. Moj osjećaj da sam u svojoj Crnoj Gori kao Crnogorka ugrožena, samo se iz dana u dan potvrđuje.

danilo

Gospodine Šukoviću, možete slobodno u nastavcima pisati ovaj tekst. Nije samo slučaj Ćipur zaslužio stav, dajte malo stava i o drugim takođe svježim dokazima da nije dovoljan bio 21.maj. Vjerujem da vas odavno ne tangira tuđi stav, ali evo i ovo pišete zbog nas. Više će vas cijeniti...

Martin

Sretna je zemlja koja ima CPC,sretni su čeljad koja imaju CG....Toliko se Zlo uradilo prema oboje?..da su čeljad umorna od nepravde....zašto ubijamo ono što je najvrednije što zemlja ima....grijeh je ovo što se radi od CPC....Danas u Evropi se teško nalazi nešto časno i čisto ka CPC..

mr

Sloboda koju smo izborili "olovkom", daje nam se na kašičicu... Od ovih vlastodržaca je možemo oteti samo ako krenemo, kao Katalonci, po cijenu i razbijenih glava... Da nas je juče bila koja stotina više, sa malo više odlučnosti i spremnosti, neko bi se morao zamisliti i o tome, a ne samo o "lovi".

Journalist

Darko je dobro započeo sa jednom ozbiljnom analizom prava Katalonaca na odluke i stava EU oko toga, a onda iznenada upropastio tekst sa događajem oko Ćipura.Ja sam Crnogorac,ali imaš konstrukcionu grešku-CPC nije crkva niti su njene pristaše vjernici.To može da piše Stevo,ali ne i ti,koji si ime.

ZDRAVKO-Risan

Danasnji Stav je napisan do sada sigurno 1 od boljih ako ne i najjbolji .Nadam se da ce za 1000-tu Radio Vezu biti jos koji ovakav Stav.pozdrav za najbolju nasu antenuM iz Risna najjstarijeg grada

Neutralan

I ođe su radili sendviči, skupilo se preko 70 plaćenik spc da lupa minuse. Ako ste iz Crne Gore zapitate li se nekad, u tišini da li je pravedno da budete protiv svoje države i svojih prađedova koji su krvarili da bi isti vi živjeli danas u Crnoj Gori? Darko hvala puno!

Betoven

Tekst je sjajan. veliki sam poštovalac pisane riječi ovoga novinara. Naša vlats će morati postati malo manje pragmatična, a sa malo više osjećaja za nacionalno dostojantsvo.

dragana

Darko, tekst je fenomenalan! Jedan od boljih. Nije mi jasno ko su ovi ljudi koji "hejtuju"komentare. Jedino se nadam da su pročitali tekst.

no comment

Darko necu da kazem da nijesi upravu za CPC ali nemoj uvijek po procrnogorskoj opoziciji drvlje. Ti si se uhljebio uz ovu ovakvu vlast i treba prije svega njih napadat za ovakvo stanje svi mi dobro znamo kako to radi vlast zarad sitnih poena, boli njih ona rabota za CPC i SPC vazno je da oni opstanu

miras

@no comment Koliko komad budale treba biti pa da ovaj tekst razumijes kao drvlje po opoziciji, a ne po vlasti.

no comment

@miras, citiram"Nekadašnje suverenističke stranke danas su ili u kolaboraciji sa velikosrpskim, ili brinu samo o veličini kolača vlasti, ili trguju sa Amfilohijem, ne mareći mnogo za interes države" Koje to suverenisticke stranke trguju sa Amfilohijem sem DPS-a i PZP-a?