12 °

max 23 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 13°

Petak

03.05.

19° / 12°

Subota

04.05.

16° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Kompromis sa zlom

Autor: Jelena Ćetković

  • viber

Danilo Stojanovic

Odlican tekst. Dodao bih da mi, nazalost, nemamo mit koji bi mogli da suprostavimo veljesrpstvu i svetosavlju ciji je glavni eksponent u CG - SPC. CG mora da stvori mocniji mit - sto je tesko - ali ne i nemoguce. Mozda bi trebalo da se vratimo na nas eticki mit "cojstva i junastva"? I"mit slobode"?

Drljevićevac

Danilo, procitajte Balkanske sukobe od Sekule Drljevića. Druga stvar je sto mi nemamo crnogorsku nacionalističku stranku / pokret koja bi promicala te ideje. To je najveci problem Crne Gore. Cak i Crnogorski pokret je na "gradjanskoj" liniji, istina dosta je tvrdji od dps, ura, sdp itd.

Miki

Odlican tekst, ali je problem sto dolazi od covjeka koji se ne moze odvojiti od Beograda... Nego druze dodji u Crnu Goru, ukljuci se politicki. Mjesta ima pored ovolikih amatera koji se bave politikom, pa neka narod odluci dal je stvarno ugrozen, ili je iskrivljen pogled iz Knez Mihine....

Pustahija Milorad

Odlično druže. Ali ima li koristi od ove tvoje i moje pisanije?Jest mi lakše kad kažem ali ne vidim da je bolje.Potrebna jaka politička borba ozbiljnih ljudi a ne sinekuraca pa da uradimo nešto.Veliki pozdrav.

Mojsije

Uz sve dileme i kontroverze autor je aktualizirao ključna pitanja daljeg drustveno-ekonomskog razvoja naše Države. Na mnoga pitanja dao je realnu sliku stanja i inicirao moguće i validne pravce rješavanja aktualnih pitanja i razvojnih ciljeva.Dobar tekst.

mr

Izvanredan text. Svih ovih godina Djukanovic & company, na najprljaviji moguci nacin, zloupotrebljavaju nasu ogromnu želju za svojom drzavom, crkvom i jezikom. Moramo im staviti do znanja, vec na prvim izborima, da nas ne interesuje njihovo davanje na kašičicu... Pa neka ih glasaju ovi što ih češu.

Mojsije

Uvažavajući sve dileme i kontroverze Crnogorske stvarnosti autor je uspješno notirao glavne probleme i inicirao najbitnije moguće pravce razvoja drustvaDobar tekst. moguće pravce