8 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 16°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

U SLAVU OKUPACIJE – AUTOŠOVINISTIČKA FARSA

Autor: Nikoleta Rakočević

  • viber

Принц Павле

БУДВА ЈЕ СРПСКО ИМЕ!

Jovan

Tekst je solidan,ima poruku iako ima konfuzije i naglih prelazaka.Međutim nejasno mi je što Šuković podrazumijeva pod pojmom autošovinizam.

David

@Jovan, Autošovinizam je samomržnja. Čak i ko nije čitao o tom fenomenu kod Jevreja, lako ga može prevesti, pod uslovom da je elementarno obrazovan.

Fahro

Nazalost tacno do zadnjeg slova.Cijela prica me pogadja i tuzan sam sto se radi od nase istorije i postojanja.Nijesam pravoslavne vjere ali me pogadja sta se radi i cini od CPC i nepravde prema njoj.Dokle ce te zivjeti u lazima dragi moji sugradjani?Zar je tako tesko pogledati istinu u oci?

Liberal

@Jovan, Da si samo i prošao pored škole znao bi što znači taj pojam. U drugom životu nemoj izbjegavati "autoobrazovanje"

Labud Dabanović

''Ne bojim se od vražjega kota,neka ga je kâ na gori lista, no se bojim od zla domaćega''.Danas su domaće zlo-oni koji iz ličnih interesa-(ali ne iz nužde i spašenja svoje nejači)-odbačiše svoje časno crnogorstvo a prifatiše otrcano srpstvo Srbije.Čudne li demokratije-izrodi brojniji oni demokrate

Veseljko

Ovo moze samo u CG. Darko, samo sacekaj, pa ces vidjeti kako ce te zbog ovoga teksta ispljuvati vijesti...

Imenjače

Svaka čast Šukoviću. Sve od riječi do riječi tačno. Koliko god da je Crna Gora sačuvana od ratova nakon '90-te, sad je toliko potonula kulturno i identitetski. Ne znam kako se održava. SDP i URA su stavili pečat na falsifikovanje istorije. Bez njih nije moguća vlast u BD, znači podržali su ovo

zokl

Kažu Budvani da je ta selendra tek od 2006 u sastavu Crne Gore, da je bila u Jugoslaviji, jednoj, drugoj, trećoj ali NIKADA dio Crne Gore i da su tek sad oni ustvari prisiljeni da žive tu.

Rđa i maća

Rđa i maća je ponijela sve što valja. Ovijema zlodjelima ništa i niko ne može ništa. Ni rđa na trafiku, na Rumiji, ni maća na ljuckovinu. Pa ni član 5. im ništa ne može. Duh izdaje se šeta kako reče od-do. Zbogom razumu i čojstvu!

Mitar

Dolećele vrane sa svih strana, da potraže vrana moračkoga, da zajedno gaču i kukaju, sve dok oro opet ne poleti i rašćera i vrane i čavke.

Irac

Ne mogu da vjerujem da se i dalje dopustaju onakve provokacije,zasto smo usli u NATO kad ne smijemo par bilborda u rodjenu Drzavu da maknemo??? Dajte ljudi vise dosta je bilo,pa ima li Crnogoraca u ovu drzavu!? Hvata me jeza na pomisao kako ce proslavit 100 godina pg skupstine