13 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Podgorica dobija spomenik Titu, Vuković: Nije bio bezgrešan, ali su alternative bile mnogo gore

Izvor: Standard.co.me

Autor: Bojana Komnenić

  • viber

Marko

Katastrofa. Sve spomenici diktatorima a ljudi gladuju po ulicama. Dajte smanjite pdv, uvedite cvrstu valutu, ukinite porez na dobit pa cete privuc investitore, a ne dizanje spomenika i grobova proslosti i ostale gluposti. Gledanjem u proslost necemo stic nidje nikad!

Nikola

Nijesam za podizanje spomenika bilo kome. Uklonio bih i postojece (Petru I, Petru II i Nikoli I). Ipak ono sto mi bode oci u ovom tekstu jeste to da je SNP glasao protiv. Zar nijesu oni nastali izdvajanjem iz DPS-a, nasljednice SK CG?!

Marko

@Racko, sto cu ti kad ne znas nista o ekonomiji kao i vecina koji su dislajkovali, kao i vecina politicara iz opozicije i vlasti na celu sa Djukanovicem. No kad dodje propast dolara i kad zavrsis na ulici bez posla, mozda ces potraziti odgovore.

Nikola

Zar se nije prije svega nekoliko dana, svjedoceci na sudu, bivsi predsjednik SNP-a, Predrag Bulatovic, hvalio kako je iz porodice koja je dala pet nosilaca Partizanske spomenice?

Damjan Kula

Zamislite kakvo obrazloženje,"nije bio bezgrešan ali su alternative bile gore". E, od vas je svaka alternativa gora!

Bosko Agram

Zašto su Sekula Drljević ili Krsto Popović "mnogo gore" opcije od Tita? Zašto je nezavisna Crna Gora "mnogo gora" opcija od Jugoslavije sa srbijanskom dominacijom? Jel fašizam jedini razlog? Dobismo ga svakako 89te i traje..! Razumio bih da to neko tvrdi u vrijeme SFRJ, ali u nezavisnoj Crnoj Gori?!