13 °

max 23 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 13°

Petak

03.05.

19° / 12°

Subota

04.05.

16° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
CEDIS: I sjutra isključenja struje zbog radova

Društvo

Comments 0

CEDIS: I sjutra isključenja struje zbog radova

Autor: Nikoleta Rakočević

  • Viber

Djelovi više opština biće sjutra nekoliko sati bez struje zbog radova na mreži i ugradnje brojila, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Objekti u kojima budu ugrađivan brojila bez struje će biti od osam do 18 sati.

U Podgorici će nova brojila dobiti Dinoša, a u Nikšiću Miločani 1 i Oblatno.

U Kotoru će nova brojila dobiti Morinj, Bujevina, Škaljari i Svrčak, a u Baru naselje Stari Bar.

U podgorici će, zbog radova na mreži, od osam do 15 sati bez struje biti naselje preko puta fabrike 19. decembar na Zabjelu.

Od osam i 30 do 14 sati bez struje će ostati ulica Dušana Milutinovića, a od osam i 30 do 12 sati dio ulice Milana Raičkovića - zgrade i naselje oko njih.

Od devet do 16 sati bez struje će biti Milunovići, Šujaci, Dromira, Kupine, Rijeka Piperska, Duga i Potoci, od 12 do 14 sati Dio Doljana, dok će od deset do 12 sati doći do polusatnih isključenja u naseljima Glubovci, Balabani, Odžino polje, Gošići, Mataguži, Rog Livade, Šijaci, dio Trešnjice, Gostilj i Studenac.

Na Cetinju će, od devet do 14 sati, bez struje biti Dio naselja Crna Greda.

Od 11 do sati bez struje će ostati Donje Polje, Gruda, Podgranicom, dio ulica: Njegoševe, Bajove, Dečanske, Zmajeve, Petra Lubarde, Vuka Mićunovića, Vojvode Batrića, V proleterske i Balšića Pazar.

U istom terminu bez struje će biti Rezidencija Predsjednika, Ministarstvo kulture, Štamparija, Policija, hotel Grand, Cetinjski manastir, kao i prigradska naselja Crna greda, Obzovica, Vrela, Ugnji, Očinići, Gluhi Do i Prekornica.

U Danilovgradu će, od osam do 12 sati, bez struje ostati dio Martinića - Most Radovića, Srednja Glavica, Pištet i Prentina Glavica.

U Nikšiću će, od osam do deset sati, bez struje biti dio Miločana, a od osam do 15 sati Šume, Prisoja, Vrzipov Do, Presjeka, Čeline, Srijede, Golubni Do (Repetitor Somina), Gornji Kazanci, Papovina, Bobotovo Groblje, Čarađe Donje, Krstac (Čarađe Gornje), Montex, Seline, Zaljutnica, Višnjića Do, Goslić, Jasikovica, (Bajov Kamen), Javljen, Dio Rastovca, Vidrovana i Gornjeg Polja.

Od osam do do 18 sati bez struje će biti Oblatno, od osam i 30 do osam i 45 ulica Žarka Zrenjanina, dio ulice Narodne omladine i dio Bistričkog naselja, od osam i 50 do devet i 50 Bistričko naselje, Humci i Oštrovac, a od deset do deset i 15 dio Rudog Polja i Humaca.

Od deset i 20 do deset sati i 30 minuta bez struje će ostati ulica Buda Tomovića, Rubeža i dio ulice Vuka Karadžića, od deset i 45 do 11 sati dio šetališta Alekse Backovića i zgrada Boksita, a od 11 i 25 do 11 i 40 Karingtonke, Krsta Kostića, Put pored Bistrice, dio II dalmatinske, Grudska mahala i oko Sportskog centra.

Od 11 i deset do 11 sati i 25 minuta bez struje će ostati dio šetališta Alekse Backovića, zgrada Željezare i dio Njegoševe, od 12 do 12 i 15 dio Stare Varoši, dio bulevara Vuka Mićunovića, Štrosmajerova, Stojana Kovačevića i Gavrila Principa, a od 12 i 25 do 12 i 40 dio ulice Vuka Karadžića, Joke Baletića i Andrije Kovačevića.

Od 12 i 50 do 13 sati i pet minuta bez struje će biti Dio Rastoka i Hercegovački put, od 13 i 15 do 13 i 30 dio ulice Partizanski put, dio Rastoka i dio ulice Krsta Kostića, a od 13 i 35 do 13 sati i 50 minuta potrošači iz Rastoka.

U Kotoru će, od devet do 11 sati, bez struje biti Ljuta centar prema Orahovcu, a u Tivtu Donje Seljanovo, Stambeno-poslovni objekat Arsić, Stipanić i Bogdašići.

U Herceg Novom će, od osam do 12 sati, bez struje biti Baošići, a od osam do 15 sati Kameno, Žlijebi i Ubla.

U Ulcinju će, od osam do 15 sati, bez struje osatti Velika plaža kod Marnikovića.

U Beranama će, od osam i 30 do 14 sati i 30 minuta, bez struje biti Glavaca i Trepča, a od devet do 14 sati i 30 minuta sela Petnjik, Dapsiće, Tmušiće, planinski prevoj Lokve, Zagorje, Luge, Donja Rženica, Rovca, Kaludra, Tmušiće i planinski prevoj Lokve.

U Bijelom Poljun će, od devet do 13 sati, bez struje ostati Drndari, a u Mojkovcu Uloševina, Slatina i Dobrilovina.

U Kolašinu će, od devet do 14 sati, bez struje biti Bare, a od deset do 15 sati Plana, Bistrica, Migalovica, Lancer i Lipovo.

U Rožajama će, od devet do 14 sati i 30 minuta, bez struje ostati dio sela Besnik, a u Plavu Mašnica.

U Pljevljima će, od osam do 15 sati, bez struje biti Ski lift, Zajdni Do, Varine, Bujaci, Borova, Gradina, Vodno, Podragatac, Pauče, Borovica, Šumani 2, Kruševo, Lađana, Dragaši i Kamuže.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR