24 °

max 24 ° / min 15 °

Srijeda

01.05.

24° / 15°

Četvrtak

02.05.

19° / 13°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

19° / 10°

Nedjelja

05.05.

19° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

16° / 10°

Utorak

07.05.

19° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Tužilaštvo: Ispitujemo objave portala IN4S

Izvor: Foto: Antena M

Društvo

Comments 1

Tužilaštvo: Ispitujemo objave portala IN4S

Izvor: Antena M/RTCG

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

U Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici formiran je predmet povodom objava na portalu IN4S: Ekskluzivno: Deripaska i Roćen oko KAP-a: Pregovori oko "tričavih" tri miliona dolara, Ekskluzivno: Lidija Đukanović: Ja branim  ovu državu kad mi muž otputuje, Ekskluzivno: Đukanović i Roćen: Tajni sastanci sa Deripaskom, sprdanje na račun Karića, ko su Medojevićevi izvori, "ideje" sa tajnih sastanaka i Ekskluzivno: DK propituje Roćena kao "malog" od palube i traži mu da pogura ugovor od 170 miliona.

Kako je saopšteno, Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici preduzima sve mjere i radnje u cilju provjere navoda iznijetih na portalu.

"Nakon utvrđivanja svih relevantnih činijenica u konkretnom slučaju Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici će, u okviru svoje nadležnosti, donijeti odluku i tome obavijestiti javnost", naveli su u saopštenju iz ODT-a. 

Iz dobro obaviještenih izvora TVCG saznaje da Tužilaštvo ispituje i da li su ostvareni elementi nekog od krivičnih djela koja se gone po službenoj dužnosti, a koja se odnose na neovlašćeno snimanje i prisluškivanje visokog državnog funkcionera.

 

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

sip ili kos?

Šta ispituju? Istinitost razgovora ili da li je zakonito objaviti nezakonito snimanje razgovora. Je li Roćen bio pod tajnim nadzorom u Ambasadi i ko je to dozvolio? Da li je snimanje razgovora Roćena kao ambasadora bilo zakonito? Ako nije, objavljivanje ina in4s je korišćenje nezakonitog snimka.