9 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hotel Regent ugostiće poznatog kuvara

Društvo

Comments 0

Hotel Regent ugostiće poznatog kuvara

Izvor: Mina

Autor: Lejla Hadžimuhović

  • Viber

Kuvar i vlasnik restorana Amador sa tri Mišelinove zvjezdice, Juan Amador, pripremiće naredne subote gala večeru, sa kulinarskim timom hotela Regent.

Iz hotela Regent su saopštili da će taj gastronomski spektakl početi u 20 sati.

Pet izuzetnih gangova biće pažljivo upareno sa vrhunskim vinima odabranim od somelijera koji prati rad ovog renomiranog kuvara.

Menadžer za hranu i piće hotela Regent, Željko Knezović, rekao je da su počastvovani da ugoste Amadora, kojeg često opisuju kao jednog od svjetski najboljih kuvara.

“Ovaj gastronomski spektakl će krunisati mjesec u kojem obilježavamo petu godišnjicu hotela pa nam je zadovoljstvo da prvi put u Crnoj Gori gostima i posjetiocima pružimo priliku uživanja u gastronomiji svjetskog ranga”, kazao je Knezović.

Amador radio je u brojnim restoranima širom Njemačke. Svoj prvi restoran otvorio je 2005. godine. Brzo stiče tri Mišelinove zvjezdice, nakon čega otvara restoran u Manhajmu, pa potom u Beču, gdje je vlasnik prvog i jedinog restorana Amador u Austriji koji nosi maksimalnih tri Mišelinove zvjezdice.

Mišelinove zvjezdice su najveće i najvrjednije priznanje u kulinarskom svijetu koje dobijaju restorani sa prestižnom ponudom i uslugom.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR