25 °

max 31 ° / min 19 °

Nedjelja

20.09.

31° / 19°

Ponedjeljak

21.09.

31° / 19°

Utorak

22.09.

27° / 21°

Srijeda

23.09.

23° / 22°

Četvrtak

24.09.

26° / 21°

Petak

25.09.

26° / 22°

Subota

26.09.

26° / 21°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ambasada Srbije: Jovanović nije izbačen

Društvo

Comments 0

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Ambasada Srbije: Jovanović nije izbačen

Nakon što je Miroje Jovanović, advokat iz Novog Sada, napisao na Facebook profilu da je izbačen iz Ambasade Srbije u Podgorici, oglasili su se Ambasade. 

"U potpunosti su netačni navodi adovokata Miroja Jovanovića da je "izbačen" iz prostorija Ambasade Republike Srbije u Podgorici. Advokatu Jovanoviću je omogućen kontakt sa klijentom Brankom Milić, ali mu nije dozvoljeno unošenje opreme za snimanje zvuka i slike u prostorije diplomatsko-konzularnog predstavništva Republike Srbije u Crnoj Gori - imajući u vidu da korišćenje istih od strane trećih lica nije dozvoljeno", navedeno je u saopštenju Ambasade Srbije u Podgorici. 

Takođe, Državno pravobranilaštvo, kao zakonski zastupnik Srbije, zatražilo je, kako je saopšteno, dodatno vrijeme za pripremu ovog slučaja, odnosno odgađanje ročišta pred Osnovnim sudom u Novom Sadu, što je, prema informacijama kojima raspolaže Ambasada RS u Podgorici, prihvaćeno.

"Ambasada Republike Srbije u Podgorici, u skladu sa Ustavom RS i zakonskim propisima, uvijek će postupati po odlukama sudova u Republici Srbiji. Međutim, imajući u vidu da je zahtjev dobijen 19. novembra o.g., vrijeme za obezbjeđivanje tehničkih uslova za davanje iskaza putem video linka u prostorijama diplomatsko-konzularnog predstavništva objektivno je bilo prekratko i nedovoljno", zaključeno je u saopštenju. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR