22 °

max 23 ° / min 11 °

Srijeda

30.09.

23° / 11°

Četvrtak

01.10.

20° / 13°

Petak

02.10.

22° / 15°

Subota

03.10.

27° / 17°

Nedjelja

04.10.

22° / 20°

Ponedjeljak

05.10.

22° / 19°

Utorak

06.10.

21° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
UCG: Novi oglas za dodjelu kredita za rješavanje stambenih potreba zaposlenih

Izvor: UCG

Društvo

Comments 0

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

UCG: Novi oglas za dodjelu kredita za rješavanje stambenih potreba zaposlenih

Univerzitet Crne Gore će raspisati novi oglas za dodjelu novčanih sredstava - kredita za rješavanje stambenih potreba zaposlenih, nakon što je danas Stambena komisija donijela Odluku o poništenju prethodno datog oglasa, objavljenog 30. decembra 2019. godine, uz ovlašćenje Upravnog odbora, saopšteno je iz Univerziteta.

Predsjednik Upravnog odbora UCG Duško Bjelica saopštio je da je Komisija dostavila zahtjev za davanje ovlašćenja za poništenje Oglasa nakon razmatranja određenih pitanja zaposlenih koji su zainteresovani za rješavanje svoje stambene potrebe.

„Zaposleni su, kako se i navodi u Zahtjevu Komisije, iskazali određene nedoumice u smislu pojedinih odredbi Pravilnika o rješavanju stambenih potreba zaposlenih na Univerzitetu Crne Gore dodjelom novčanih sredstava – kredita, a u vezi sa odredbama drugih Pravilnika kojima je regulisana stambena problematika zaposlenih“, kazao je Bjelica.

On je dodao da je Komisija odlučila da predloži poništavanje predmetnog oglasa, kako bi se izmjenama i dopunama Pravilnika o rješavanju stambenih potreba zaposlenih na  Univerzitetu Crne Gore dodjelom novčanih sredstava – kredita izvršila izmjena pojedinih odredbi Pravilnika radi precizne primjene propisa.

Upravni odbor UCG je prihvatio razloge Komisije za poništenje Oglasa kao opravdane i dao ovlašćenje Komisiji da donese odluku o poništavanju Oglasa, bez odlaganja, uz obavezu objavljivanja u Biltenu UCG.

"Istovremeno, Upravni odbor je obavezao rektora UCG  Danila Nikolića da u razumnom roku dostavi Upravnom odboru predlog izmjena i dopuna važećih pravilnika kojima je regulisana oblast rješavanja stambenih potreba zaposlenih na UCG, sagledavajući date razloge Komisije i druge valjane razloge, nakon čega će se steći uslovi za raspisivanje novog oglasa za dodjelu kredita", navodi se u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR