Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Glavni grad: Krivične prijave zbog napada na naše kolege na Zlatici

| Postavio/la: Gordana Đuračić

Glavni grad: Krivične prijave zbog napada na naše kolege na Zlatici

Nadležne gradske službe i preduzeća Glavnog grada sinoć su su izašle na teren kako bi oštećenu gradsku imovinu i javne površine vratile u prvobitno stanje.

"U pokušaju da zaštite imovinu koja pripada svim građanima Glavnog grada, naše kolege bile su izložene najprije pritiscima određenog broja okupljenih građana, a potom i napadnute kamenicama i raznim pirotehičkim sredstvima. Kao posljedica takvog huliganskog djelovanja, trojica naših kolega iz Komunalne policije i Agencije za stanovanje, sinoć je povrijeđeno i primljeno u Urgentni centar, a lakše povrede pretrpjela su i dva radnika gradskog preduzeća Čistoća", navodi se u saopštenju Glavnog grada.

Glavni grad će nadležnim državnim organima podnijeti krivične prijave protiv NN lica.

"U saradnji s pripadnicima Uprave policije, nastavićemo da odlučno djelujemo u cilju zaštite imovine Glavnog grada na koju, koristeći trenutne političke okolnosti, jedan broj neodgovornih pojedinaca posljednjih dana otvoreno atakuje.

U tom smislu, nakon sinoćnjih događaja na Zlatici, i onima koji su imali dileme s tim u vezi, postalo je jasno da se Zakon o slobodi vjeroispovijesti koristi kao puki izgovor za destruktivno djelovanje politički ostrašćenih pojedinaca i grupa", navode iz Glavnog grada.

Pozivaju sugrađane da svoja vjerska osjećanja i politička uvjerenja iskazuju na civilizovan način koji ne ugrožava interese drugih ljudi i Grada.

Komentari

Lana,

Neka samo neko pozove pa da vidimo koliko nas ima koji cemo braniti nasu Crnu Goru i ovaj velikosrpski izliv primitivizma trpjeti!takav revolt sto ovo rade u nasoj drzavi nismo osjetili od kada smo povratili drzavu,a ako smo se izborili za nju izboricemo se i sa ovim izdajnicima !pa da vidimo ko ce i koliko kreciti!neka je vjecna!

bosiljka,

@Sve vi djabe, Naravno, ako hoćete branite svetinje na civilizovan način ne ugrožavajući onoga ko drugačije misli. Crtanje po zidovima i uništavanje javnog prostora se kažnjava svugdje, Znači platite ili budite civilizovani! Napadi na komunalne policajce podliježe krivičnom gonjenju pa ako vam se is

Zaro,

@Pero, Znaju oni, prvo svojtu pa komšije pa redom. Sve viđeno u Hrvatskoj, a tek u BiH i na Kosovu!

Pero,

Četnici na djelu. Opet bi da kolju samo ne znaju odakle da počnu.

Sve vi djabe,

Nemozete narod na silu rezimsku primorati ,mozete hapsiti biti zatvarati kaznjavati sve vi djaba narod ce braniti svoje svetinje jer to je jedino ostalo samo.

Ostavi komentar

0/300