14 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Glavni grad: Krivične prijave zbog napada na naše kolege na Zlatici

Društvo

Tag Gallery
Comments 5

Glavni grad: Krivične prijave zbog napada na naše kolege na Zlatici

Autor: Gordana Đuračić

  • Viber

Nadležne gradske službe i preduzeća Glavnog grada sinoć su su izašle na teren kako bi oštećenu gradsku imovinu i javne površine vratile u prvobitno stanje.

"U pokušaju da zaštite imovinu koja pripada svim građanima Glavnog grada, naše kolege bile su izložene najprije pritiscima određenog broja okupljenih građana, a potom i napadnute kamenicama i raznim pirotehičkim sredstvima. Kao posljedica takvog huliganskog djelovanja, trojica naših kolega iz Komunalne policije i Agencije za stanovanje, sinoć je povrijeđeno i primljeno u Urgentni centar, a lakše povrede pretrpjela su i dva radnika gradskog preduzeća Čistoća", navodi se u saopštenju Glavnog grada.

Glavni grad će nadležnim državnim organima podnijeti krivične prijave protiv NN lica.

"U saradnji s pripadnicima Uprave policije, nastavićemo da odlučno djelujemo u cilju zaštite imovine Glavnog grada na koju, koristeći trenutne političke okolnosti, jedan broj neodgovornih pojedinaca posljednjih dana otvoreno atakuje.

U tom smislu, nakon sinoćnjih događaja na Zlatici, i onima koji su imali dileme s tim u vezi, postalo je jasno da se Zakon o slobodi vjeroispovijesti koristi kao puki izgovor za destruktivno djelovanje politički ostrašćenih pojedinaca i grupa", navode iz Glavnog grada.

Pozivaju sugrađane da svoja vjerska osjećanja i politička uvjerenja iskazuju na civilizovan način koji ne ugrožava interese drugih ljudi i Grada.

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

Lana

Neka samo neko pozove pa da vidimo koliko nas ima koji cemo braniti nasu Crnu Goru i ovaj velikosrpski izliv primitivizma trpjeti!takav revolt sto ovo rade u nasoj drzavi nismo osjetili od kada smo povratili drzavu,a ako smo se izborili za nju izboricemo se i sa ovim izdajnicima !pa da vidimo ko ce i koliko kreciti!neka je vjecna!

bosiljka

@Sve vi djabe, Naravno, ako hoćete branite svetinje na civilizovan način ne ugrožavajući onoga ko drugačije misli. Crtanje po zidovima i uništavanje javnog prostora se kažnjava svugdje, Znači platite ili budite civilizovani! Napadi na komunalne policajce podliježe krivičnom gonjenju pa ako vam se is

Zaro

@Pero, Znaju oni, prvo svojtu pa komšije pa redom. Sve viđeno u Hrvatskoj, a tek u BiH i na Kosovu!