9 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 16°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Još jedan težak incident: Djeca mahala srpskom trobojkom i uzvikivala političke parole

Društvo

Tag Video
Comments 11

Još jedan težak incident: Djeca mahala srpskom trobojkom i uzvikivala političke parole

Autor: Antena M

  • Viber

Nakon nedavnog snimka ispred jedne škole na periferiji Podgorice, na kojem se vidjelo kako crnogorsku zastavu skrnave djeca- cijepajući je, pojavio se novi snimak na društvenim mrežama! 

Riječ je o učenicima iz iste škole koji sada mašu srpskom zastavom i uzvikuju parole: „Milo lopove“, „Ne damo svetinje“, „Ustala je Crna Gora, svetinja se branit mora“...!

Podsjećamo, iz Ministarstva prosvjete osudili su čin cijepanja zastave i poručili da to nije ponos, nego sramota za djecu, roditelje i crnogorsko društvo.

"Destrukcija koja je pokazana, a još više činjenica da se bilo ko njome ponosi, je porazna kako za društvo, tako i za djecu koja u njoj učestvuju, saopšteno je ranije iz Ministarstva prosvjete. 

Komentari (11)

POŠALJI KOMENTAR

Milka

Ako Crna Gora sada popusti,zauvijek ce se zaboraviti ime crnogorsko.Zaboravice se zauvjek casne komitske borbe za cast i slobodu Crne Gore.Zaboravice se sve muke crnogorskog naroda pod srpskomo okupacijom,uzaludna ce biti zrtva porodice Zvicer .Zaboravice se antifasizam.Utonucemo u mrak.

Nina

Pa šta više reći, treba djelovati.Da su oni prvi kažnjeni, kad drugačije ne razumiju, meni ovo radili isto.Djeca su ono što su im roditelji i ne samo kazniti jednokratno, već stigmatizirani, jer će i njihova djeca činiti isto.Nikada neće biti prijatelji ove države, ponašati će se retrogradno, a ubirati njene benefite, jednako kao i oni što bi život za nju dali, jer to je već u njima...

Ana

Svakodnevno prolazim pored ove skole,i jednostavno ne mogu da vjerujem da su djeca toliko nevaspitana.Ne moze covjek normalno proci pored njih,da oni ne pocnu sa dobacivanjem bilo kome,ne obracajuci paznju na to da li je neko stariji od njih ili ne. Ovo je samo jos jedan dokaz njihovog nevaspitanja.