18 °

max 19 ° / min 13 °

Utorak

16.04.

19° / 13°

Srijeda

17.04.

15° / 9°

Četvrtak

18.04.

13° / 7°

Petak

19.04.

13° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

13° / 5°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bojović: Ako država ne nađe način da nas zaštiti, treba li mi sami to da uradimo?

Izvor: Foto: Screenshot YouTube

Društvo

Comments 13

Bojović: Ako država ne nađe način da nas zaštiti, treba li mi sami to da uradimo?

Autor: Antena M

  • Viber

Povodom skrnavljenja objekta CPC u Nikšiću oglasio se episkop ostroško-nikšićki Boris (Bojović).

"Zahtijevamo od državnih organa da se zaštite pravoslavni Crnogorci i svi građani u Crnoj Gori da možemo slobodno živjeti i hodati u cijeloj Crnoj Gori pa neka nađu načina da to obezbijede, evo polja i livada za protesne šetnje. Svaki građanin koji je za nezavisnu, evropsku i građansku Crnu Goru ugrožen je i ne može da slobodno živi i radi jer četvrtkom i neđeljom ne možemo niđe osim ako nijesmo krenuli u "veliku Srbiju" i "litiju" protiv svoje Domovine! Crna Gora je naša svetinja, Cetinje je naš Jerusalim i sve naše svetinje vjekovima su na Cetinju jer je od Svetog Ivana Crnojevića pa do danas Cetinje svakom ištućem slobode bilo dom! Cetinje je dom slobode i Božiji dom svima bez obzira na vjeru i naciju! Evo Cetinje već 100 godina u Cetinjskom manastiru trpi tuđu Crkvu, tuđi jezik, tuđe običaje i nije prestalo da bude Slobodno Cetinje! A ovi odrođeni sinovi sebe su ispisi iz Crnogoraca pišući : "Cetinje ne damo ti svetinje" Ukoliko država ne nađe način da nas sve zaštiti, znači li da bi mi trebalo sami da nađemo način da se zaštitimo, jer ovo je više prešlo svaku mjeru i granice strpljenja", poručio je Bojović.

Komentari (13)

POŠALJI KOMENTAR

Na zemlji mir i medj ljudima dobra volja

Od koga ste umislili da morate braniti nasu zajednicku svetu zemlju Crnu Goru.Ne dajte se ljudi da nam se mir narusi zbog razlicitih osecaja i gledanja na sve ovo.Pa vise slicnosti i razloga imamo da smo jedna dusa jedan narod a ne da nas razbratimljuju neki dusmani kojima to moze biti od interesa.

gradjanin cg

Neće šaka četnika uslovljavati većinsku Crnu Goru!

ggg

Ako sada izgubimo državu, nećemo je povratiti narednih 300 godina! Sačuvajmo Crnu Goru od povampirenih četnika i dušmana, nemamo rezervne domovine!!