21 °

max 21 ° / min 11 °

Srijeda

08.04.

21° / 11°

Četvrtak

09.04.

21° / 9°

Petak

10.04.

23° / 10°

Subota

11.04.

23° / 14°

Nedjelja

12.04.

23° / 14°

Ponedjeljak

13.04.

21° / 12°

Utorak

14.04.

18° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
CP: Što se tiče gromoglasne tišine na presijecanje kabla Antene M – SRAM VAS BILO!

Društvo

Comments 1

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

CP: Što se tiče gromoglasne tišine na presijecanje kabla Antene M – SRAM VAS BILO!

Jedini koji je do sada reagovao na vijest da je presiječen kabl koji vodi do releja sa kojeg se emituje signal radija Antena M je Crnogorski pokret. 

"Što se tiče gromoglasne tišine na preśecanje kabla Antene M – SRAM VAS BILO! Sram vas bilo što ćutite, mnogi i likujete na siječu kabla Antene M, i  mirno i ćutke posmatrate fašizoidno divljanje po Crnoj Gori pripadnika najtribalnijih i najnazadnijih kleronacionalnističkih evropskih truleža i degeneracija!", poručuju iz CP. 

Saopštenje Crnogorskog pokreta prenosimo integralno: 

U noći između srijede i četvrtka, uz gromoglasnu tišinu svih, preśečen je kabl koji vodi do releja sa kojeg se emituje signal radija Antena M. Nema sumnje da u samoj Crnoj Gori i u reakcijama izvana, sa svjetskih adresa, na dešavanja u Crnoj Gori postoje dvostruki aršini. Tako je posve normalno da se bez pompe proprate paljenja crnogorske, državne zastave, šaranje gradova zastavama druge države, da se ne lažemo i prenemažemo da je motiv ljubav prema prognanom i osramnoćenom Nikoli I Petroviću, uništavanje spomeničkog naslijeđa, maroderske izjave sveštenika svetosavske sekte, mnoge izgovorene od primitivnih maloumnika izvan Crne Gore, ... i da ne nabrajamo dalje. Kome treba nabrajati sve što ovih dana prlja Crnu Goru i unižava njene građane, njemu je očito svetosavski mrak pomračio um.

Samo slijepac ne vidi da je Crna Gora napadnuta spolja i iznutra. Napadnuta je od svijesti koja baštini iste moralne obrasce i ideološku svijest koja su baštinili i baštine najviši aktuelni predstavnici vlasti u Srbiji, odakle stiže najveća logistika za destabilizaciju Crne Gore potonjih 30 godina, njihovi politički očevi, Vojislav Šešelj, Slobodan Milošević, Mladić, Karadžić,većinaski srpske „elite“ i ostali, udruženi u zločinačkom projektu stvaranja Velike Srbije. Nasilje je njihova politička pragma, jedino sredstvo za ostvarenje cilja. I to je vidljivo i ovih posljednjih mjeseci u Crnoj Gori.

Svjedoci smo da je Crna Gora, u velikoj mjeri zahvaljujući domaćim NVO i evropskim predstavnicima u Crnoj Gori, predstavljana u izvještajima kao zemlja sa nedovoljnim medijskim slobodama zbog nasilja nad pojedinim novinarima. Pritom se radilo o nasilju koje nije imalo u pozadini obračun zbog političkih stavova, već je to bio obračun pojedinaca iz kriminalnih miljea, posljedica neuspjelog reketiranja i drugih razloga iz sličnih kuhinja. Antena M je napadnuta upravo iz političkih razloga!! Jedini razlog je što njeni ideološki neprijatelji, pristalice političke organizacije SPC u Crnoj Gori i njenog političkog lidera Rista Radovića, hoće da uguše slobodnu crnogorsku riječ i uvedu svoju omiljenu boju mraka i ikonografiju kostiju i lobanja u medijski, politički i javni prostor Crne Gore.

Amfilohije Radović otvoreno baca rukavicu u lice svemu civilizacijskom u Crnoj Gori, poziva svoje sljedbenike, kojima nikako da se upali sijalica u glavi, za koga će da glasaju, time sebe, ono što odavno znamo, javno obznanjuje kao lažnog popa, političara u mantiji i samoizopštava iz hrišćanske crkve i hrišćanstva. Ili, ako mi nijemo u pravu, neka pronađe u svetim knjigama i teološkom nasljeđu potvrdu onoga što čini. Zbog političkog djelovanja Amfilohija Radoviča i svetosavske sekte država bi trebalo da razmisli o ukidanju prava učestvovanja u pravnom i finansijskom prometu u Crnoj Goru, gašenjem računa i ostalih prava koja se vuku iz postojanja kao pravno lice.

Što se tiče gromoglasne tišine na preśecanje kabla Antene M – SRAM VAS BILO! Sram vas bilo što ćutite, mnogi i likujete na siječu kabla Antene M, i  mirno i ćutke posmatrate fašizoidno divljanje po Crnoj Gori pripadnika najtribalnijih i najnazadnijih kleronacionalnističkih evropskih truleža i degeneracija!

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Nektar

Koliko su velikosrbi opsjednuti Darkom Šukovićem, to je neopisivo. Razumijem da ih izluđuje lakoća kojom rastura njihove političare i istoričare, ali da je na In4s, Borbi i Vestima prisutniji, ponekad mi se čini i od Đukanovića, to nije normalno.