18 °

max 25 ° / min 14 °

Petak

29.05.

25° / 14°

Subota

30.05.

22° / 13°

Nedjelja

31.05.

20° / 14°

Ponedjeljak

01.06.

22° / 14°

Utorak

02.06.

24° / 14°

Srijeda

03.06.

24° / 14°

Četvrtak

04.06.

23° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Tivatski Vodovod i kanalizacija preduzeo niz preventivnih mjera

Društvo

Comments 0

Autor: Antena M

  • Viber

Tivatski Vodovod i kanalizacija preduzeo niz preventivnih mjera

Uvažavajući preporuke Nacionalnog koordinacionog tima za borbu protiv zaraznih bolesti, Vodovod i kanalizacija Tivat je u prethodnom periodu preduzeo niz preventivnih mjera, a sve u cilju suzbijanja i sprečavanja prenošenja COVID-a 19, navedeno je u saopštenju.

"Ovom prilikom, još jednom apelujemo na građane, da u skladu sa preporukom Nacionalnog tima zaista i OSTANU DOMA i eventualne reklamacije, primjedbe i stanja na svojim brojilima, dostave preko telefona 671-788 i 069 149 483 (Viber) ili preko web sajta www.vodovodtivat.com i e-maila [email protected]".

Brojila koja se nalaze u dvorištima kuća i zgrada, a koja su dostupna našim inkasantima iz zajedničkih prostorija, redovno će biti očitavana, navedeno je u saopštenju.

"Mole se potrošači čija se brojila nalaze u stanovima da sami javljaju stanja.

Iskoristili bismo ovu priliku da podsjetimo potrošače da Vodovod i kanalizacija Tivat vrši redovno vodosnabdjevanje i odvođenje otpadnih voda kao i da se redovno kotroliše kvalitet ispravnosti vode za piće, kako od naših stručnih službi, tako i od eksternih sertifikovanih laboratorija, a sve u cilju da se svim građanima obezbjedi hemijski i bakteriološki ispravna voda za piće".

Takođe svi zaposleni su angažovani na redovnom održavanju vodovodne i kanalizacione mreže.

"Želimo napomenuti da je veliki broj gradilišta u Tivtu i dalje aktivan i da prilikom izvođenja radova dolazi do oštećenja cjevovoda, tako da i ovim putem molimo sve Investitore i Izvođače radova da obrate posebnu pažnju prilikom izvođenja radova i da se što odgovornije odnose prema postojećim instalacija, jer je u ovim trenucima posebno važno svim građanima obezbjediti redovno i kontinualno vodosnabdjevanje.

Ovom prilikom Vas obavještavamo da će doo Vodovod i kanalizacija Tivat uplatiti iznos od 5000€, a izvršni direktor Alen Krivokapić će se odreći dijela svog ličnog dohotka i donirati ga Nacionalnom koordinacionom timu u svrhu borbe protiv COVID-a 19.

Takođe predložićemo Osnivaču - Opštini Tivat da dio dobiti, koja je ostvarena u 2019.g., bude uplaćen Nacionalnom koordinacionom timu u borbi protiv ove opake bolesti", navedeno je u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR