25 °

max 25 ° / min 14 °

Srijeda

08.05.

25° / 14°

Četvrtak

09.05.

22° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

21° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

21° / 13°

Utorak

14.05.

19° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Prođite od kuće kroz neke od najljepših crnogorskih predjela

Društvo

Tag Video
Comments 0

Prođite od kuće kroz neke od najljepših crnogorskih predjela

Autor: Antena M

  • Viber

U danima koje provodimo kod kuće, štiteći sebe i svoje okruženje od širenja infekcije Covid 19,  Nacionalna turistička organizacija Crne Gore preporučuje da pogledate nekoliko virtuelnih tura koje oslikavaju dio bogate i raznovrsne turističke ponude destinacije, kao i virtuelne izložbe crnogorskih muzeja.

U nastavku je lista virtuelnih tura u Crnoj Gori koje pružaju mogućnost posjetiocima da iz svog doma posjete neke od najatraktivnijih crnogorskih lokacija i uživaju u raznovrsnim kulturnim sadržajima.

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore omogućila je virtuelnu turu putem koje posjetioci mogu obići crnogorske ski centre Savin Kuk, Kolašin 1600 i Kolašin 1450 i uživati u pješačkim i biciklističkim turama kroz Nacionalni park Durmitor i planinu Komovi. ukoliko želite da virtuelno ''prošetate'' nekim od ovih predjela, kliknite OVDJE.

U pripremi je i virtuelna tura koja se odnosi na ljetnju turističku ponudu.

Nacionalni parkovi Crne Gore omogućili su virtuelnu posjetu nekima od najpopularnijih lokaliteta u okviru svoje ponude: Dodoši, Virpazar, Pavlova Strana, Rijeka Crnojevića i Žabljak Crnojevića. Virtuelne ture su dostupne OVDJE

Virtuelne ture lokalnih turističkih organizacija Tivta, Kotora i Ulcinja predstavljaju 3D i virtuelni prikaz gradova, kao i  pogled na prirodne ljepote, turističke, istorijske i kulturne lokalitete. Ove ture dostupne na sljedećim linkovima: TIVAT,  KOTOR  i ULCINJ.

Narodni muzej Crne Gore otvorio je vrata za virtuelne posjete muzejima putem kojih se mogu posjetiti Umjetnički muzej, Muzej kralja Nikole, Njegoševa Biljarda i Arheološka zbirka u Istorijskom muzeju, a uskoro će za virtuelnu posjetu biti dostupni Etnografski i Istorijski muzej, Reljefna karta Crne Gore i Njegošev mauzolej na Lovćenu.

Virtuelne posjete dostupne su na:

-Umjetnički muzej 

-Muzej kralja Nikole 

-Njegoševa Biljarda  

-Arheološka zbirka 

 

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR