21 °

max 25 ° / min 15 °

Četvrtak

16.05.

25° / 15°

Petak

17.05.

22° / 15°

Subota

18.05.

25° / 16°

Nedjelja

19.05.

27° / 16°

Ponedjeljak

20.05.

25° / 18°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

24° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Vladimir Jovanović: Sraman čin Bečićeve partije

Autor: Antena M

  • viber

Ja

Kao što su i lagali da ih je Slavko Perović podržao. Na sve su spremni četnici

CrnogoracNK

Морамо сви мало да охладимо главе и пуштимо манипулаторе да наставе да раде као до сад, јер ће се ова фарса од партије и од ткз. експер. владе сама урушити врло брзо. Велики поздрав и подршка ѕа господина Vladimirа Jovanovićа и његову породицу.

nenad_mne

@CrnogoracNK , tačno tako, da vidimo tu vladu i proevropski put! Samo po Ustavu, pa da vidimo ako pokušaju da ga zaobiđu!

Lily

Podrška za Vašu porodicu i svaka čast na reakciji. Demokrate su sve vrijeme vodile ovakvu kampanju, samo snimaju, prijete, maltretiraju građane, na glavu su se popeli normalnim ljudima. Da moram, prije bi četnike birala nego ove početnike.

Predis

Podrska dobroj porodici Jovanovic,,. Sjutra svi iz kuca , dosta smo sjedjeli doma zato je i doslo ovo,,,,

nenad_mne

Mora Bečić, malo da se trpa, jer ga niko ne vidi kao lidera nego broj njegovih poslanika! Koliko ih imaš, toliki ti je i uticaj! Hoće u Vladu, a godinama u skupštinu nije ulazio, pitanje je hoće li znati vrata pogoditi!

Jovan J

Gospodine Jovanovicu. Vi nemate cega da se stidite. Sve sto sam imao prilike da procitam a sto ste Vi napisali procitao sam. Vi i Vasa porodica ovigledno je ponosni su Crnogorci. Vjerujte, Crna Gora se Vama ponosi.

Hunter6

Nista bolje ni ocekivati i Mr. Plagijatora Becica. Svak rabota im je ovakva. Podrska porodici Jovanovic!

Baba

Svaka čast! Što se tiče reakcije Vašeg brata, naravno da nije dobro postupio, ali u ljudskoj prirodi je da nekada emocije nadvladaju razum. Uostalom agresivnost Bečićevih pionira više puta je bila iritantna i za mnogo zrelije osobe nego što je mladić kojemu je "pukao film" na prostakluk "demokrata".

Roksaana

Gospodine Jovanovicu, vi ste VELIKO SVIJETLO NA VRATIMA SVAKOG CRNOGORSKOG DOMA! KO TO NE VIDI OCIJU NEMA. Volim Vas svim svojim srcem iako Vas ne znam licno, iako bih vam po godinama mogla biti baba. ISTRAJTE, MOLIM VAS, NA PRAVEDNOM STE PUTU.

Mojkovac 123

Poznajem i postujem porodicu Jovanovic, njihova majka mi je bila razredni starjesina, a pomenuti TJ "velika opasnost" za pobjednike na ovim izborima je znao da me isprati iz skole sa velikim crnim kisobranim. Jedino sto mu mogu zamjeriti je sto je mnogo visociji od mene pa bih ipak pokisnula...

Ikonoklast

G. Jovanoviću, Nemojte se obazirati na izjave jednog demagoga i politikanta. On laže kad zine - što bi mi rekli. Ono što je bitno za CG jeste da istrajete na proučavanju Pravoslavlja u CG. Svaka čast na dosadašnjem radu. Moramo se izboriti za pomjesnu, autokefalnu Crkvu za sve Pravoslavce u CG.

Ctrl

Kada se neki covjek pokusava diskreditovati kod naroda,ili neko njemu najblizi,u isto vrijeme se pokusava diskreditovati i sve ono sto taj covjek stvara,njegov trud,ideje itd.Stari oproban recept.Izgleda da demokrate to znaju.Podrska za Vladimira i njegovu porodicu.