3 °

max 8 ° / min 2 °

Petak

15.01.

8° / 2°

Subota

16.01.

3° / -2°

Nedjelja

17.01.

2° / -3°

Ponedjeljak

18.01.

3° / -5°

Utorak

19.01.

7° / -5°

Srijeda

20.01.

6° / -2°

Četvrtak

21.01.

8° / 2°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Osvanula poruka Amfilohiju i njegovim strankama: Cetinje to neće dozvoliti...

Društvo

Tag Gallery
Comments 70

Autor: Antena M

  • Viber

Osvanula poruka Amfilohiju i njegovim strankama: Cetinje to neće dozvoliti...

Ovo su jutrošnje fotografije sa kružnog toka, na ulasku u Cetinje. Transparent govori dovoljno: naum Amfilohija Radovića da obnavlja kapelu Aleksandra Karađorđevića na Lovćenu i gradi crkvu za smještanje ikone Filermose na Cetinju-ne može proći dok je Cetinjana.

Momci koji su Anteni M poslali fotografije kažu da je ovo poruka i svim ostalim koji planiraju da izmjenama ili ukidanjem Zakona o slobodi vjeroispovijesti, istorijsko nasljeđe Crne Gore, u koje spadaju i vjerski objekti, daju na poklon Beogradu.

-

Komentari (70)

POŠALJI KOMENTAR

europeac

@Crnogorka Ja 4 mjeseca pričam tu priču, komšije Hvati, ni Bosanci nisu mislili da će se desiti pojava SAO, "srpska autonomna oblast". Kasnije srpska Krajina i republika srpska. To će ove gurati, nadam se bez rata, ipak je tu NATO "SAO" ĆE PROBAT NAPRAVITI 100%, smio bi glavu založiti da sam u pravu

Titov_Perjanik

w w w .politika.rs/scc/clanak/432945/Psiholoski-profil-rusitelja-Njegoseve-kapele-na-Lovcenu w w w.jutarnji.hr/globus/Globus-politika/srpska-pravoslavna-crkva-rusi-mestrovica-srpski-pohod-na-monumentalno-djelo-hrvatskog-umjetnika-taj-mauzolej-je-pogansko-zdanje/7541316/ A ČIME ĆE DA GARUŠE?

europeac

@crnogorac od srca i duse IMA NAŠE CRNE GORE i više nego je bilo do 30.08. Sada su neki bar postali svjesni OVAJ LINK, DA SVI PROČITAJU, sve će biti jasno. https://www.antenam.net/istorija/171489-tradicija-etnickog-ciscenja Pročitaj ga ako za Boga znaš. NAŠA REALNOST. NEKA JE VJEČNA CRNA GORA