16 °

max 16 ° / min 11 °

Petak

03.05.

16° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 13°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

20° / 14°

Četvrtak

09.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Sveštenik Pejović se smije dok nosi Amfilohijev sanduk

Društvo

Tag VideoTag Gallery
Comments 4

Sveštenik Pejović se smije dok nosi Amfilohijev sanduk

Autor: Antena M

  • Viber

Nikoli Pejoviću, protojereju i uredniku SPC glasila “Svetigora”, nešto je smiješno u trenutku kada sanduk sa pokojnim Amfilohijem Radovićem unose u kriptu Hrama u Podgorici.

Da stvar bude čudnija, Pejovića je Amfilohije poštovao, jer mu u suprotnom vjerovatno ne bi dozvolio da ga pričesti tokom liječenja u Kliničkom centru.

 

Kako se vidi na snimcima sa Amfilohijeve sahrane, Pejović je imao “duhovitu” konverziju sa još jednim nosiocem sanduka pokojnog mitropolita – protojerejem Obrenom Jovanovićem, koji je sekretar Mitropolije crnogorsko-primorske.

.

.

.

 

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Realista

Od kad se na sahranama čuju aplauzi, Hrist se nije pominjao glavna tema je bila da ne zaboravi stada da su Srbi a ne Crnogorci ali narod ce vremenom shvatiti vase podvale.

Nepismeni

Samo neobavjesten ga moze prozivati jer se smijao. Da je srece bilo, svi bi se smijali. Ne zato sto im je drago jer je umro, nego zato sto sama Biblija govori o tome da ne trebalo jadikovati za mrtvima (kao neznabosci). Tako da, on kao svestenik vjerovatno je jedan od rijetkih koji to zna.

Ctrl

Neljudski.A i sama sahrana je licila na politicki miting gdje se jos i aplaudiralo nekim govornicima sto je katastrofalno.