14 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Iliana Bakmaz najbolja studentkinja Pomorskog fakulteta Kotor

Društvo

Comments 1

Iliana Bakmaz najbolja studentkinja Pomorskog fakulteta Kotor

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Studentkinja Pomorskog fakulteta Kotor UCG-a, na studijskom smjeru Nautika i pomorski saobraćaj, Iliana Bakmaz (9.80), najbolja je studentkinja ovog fakulteta, a tim povodom joj je uručena nagrada za najveći uspjeh tokom studija za studijsku 2020/21. godinu.

Za uspjeh koji je postigla i nagradu Univerziteta Crne Gore kaže da su kruna njenog dosadašnjeg zalaganja i rada, a zatim i stimulans da nastavi onako kako je i počela.

"Da bi neko postigao uspjeh prije svega mora da voli to sto radi, a samim tim istrajnost i posvećenost tome sto radi mu ne pada teško", dodala je ona.

Iliana smatra da je na Pomorskom fakultetu Kotor od vrhunskih profesora i iskusnih kapetana dobila dobru teoretsku podlogu za praktičan dio rada na Simulatorima i vježbama iz stučnih oblasti.

"Zadatak mi je da svakog dana radim na sebi i napredujem u svojoj oblasti, a cilj mi je da jednog dana, kao kapetan velikog kruzera, uplovim u moju Boku Kotorsku", objašnjava ona.

Kaže da se njeni planovi za budućnost za sada odnose na odrađivanje kadeture po završetku fakulteta, nakon čega bi nastavila, u sklopu svog fakulteta i uz pomoć Agencija za obuku pomoraca, sa unapređivanjem svog znanja i usavršavanja.

"Meni je prije svega čast sto pohađam Pomorski fakultet u Kotoru, jer se radi o fakultetu koji iza sebe ima dugu pomorsku tradiciju i bogatu istoriju pomorskih Kapetana. Ukoliko volite more i sve sto ide uz njega ovo je pravi fakultet za vas, jer vam omogućava da se kroz široku lepezu smjerova usavršavate u oblastima koje ste izabrali bilo na kopnu ili na moru", poručila je Bakmaz.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Vesna Kiss

Bravo Iliana, na ponos tvojoj porodici i drzavi Crnoj Gori. Zelim ti svako dobro i srecu u daljem skolovanju, zivotu i radu!