2 °

max 4 ° / min -5 °

Subota

22.01.

4° / -5°

Nedjelja

23.01.

4° / -4°

Ponedjeljak

24.01.

-0° / -6°

Utorak

25.01.

3° / -6°

Srijeda

26.01.

7° / -2°

Četvrtak

27.01.

6° / -2°

Petak

28.01.

7° / 0°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ispitni rok na Građevinskom fakultetu: Provjere znanja dugo traju zbog velikog broja grupa

Društvo

Comments 0

Ispitni rok na Građevinskom fakultetu: Provjere znanja dugo traju zbog velikog broja grupa

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Provjere znanja na Građevinskom fakultetu Univerziteta Crne Gore počele su 11. januara i trajaće do 14. februara ove godine, saopšteno je iz UCG.

Prodekanka za nastavu na ovom fakultetu Ivana Ćipranić kazala je da se na ovom fakultetu ispitni rok trenutno odvija u skladu sa rasporedima ispita istaknutim na sajtu fakulteta.

"Ispiti se realizuju u prostorijama Građevinskog fakulteta, uz poštovanje mjera za sprečavanje širenja pandemije prouzrokovane virusom COVID-19. Pomenute mjere imaju za posledicu polaganje ispita u velikom broja grupa, što je donekle otežalo organizaciju završnih ispita.

To se posebno ogleda u realizaciji ispita za čije polaganje je prijavljeno više 0d 100 studenata, a  na kojima provjere znanja traju četiri sata", saopštila je prodekanka Ćipranić.

Prema odluci Senata Univerziteta Crne Gore, odobren je dodatni ispitni rok za studente koji nijesu bili u mogućnosti da polažu ispit u januarskom ispitnom roku, zbog pandemije. 

Ćipranić je kazala da studenti koji žele da ostvare pravo na polaganje završnog ispita u dodatnom roku, dostavljaju prodekanu za nastavu rješenje o samoizolaciji ili pozitivan rezultat testa na koronavirus.

"Za sada su četiri studenta zahtjevala ostvarivanje tog prava. Očekujemo da će do kraja ispitnog roka taj broj rasti. Dodatni ispitni rok će se održati u periodu 1. do 5. marta 2021. godine. Detaljni rasporedi polaganja biće istaknuti na sajtu fakulteta 15. februara 2021. godine", najavila je prodekanka Ćipranić.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR