16 °

max 16 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

16° / 8°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

18° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ministarstvo optužilo DPS da u Nikšiću krši epidemiološke mjere

Društvo

Comments 20

Ministarstvo optužilo DPS da u Nikšiću krši epidemiološke mjere

Autor: Antena M

  • Viber

Nedopustivo je da u ovako složenoj epidemiološkoj situaciji, uprkos stalnim upozorenjima zdravstvenih stručnjaka, danas u Nikšiću imamo slike na kojima se vidi očigledno, nerazumno i nesavjesno kršenje mjera, čime se svjesno ugrožavaju zdravlje i životi stanovnika ovog grada, saopštilo je Ministarstvo zdravlja. 

"Danas, najprije Gradskim trgom, a nakon toga i ispred opštinskih kancelarija, članovi i simpatizeri Demokratske partije socijalista, očigledno vođeni jedino uskopartijskim interesima, beskupulozno su pozvali i okupili grupu građana i time stvorili veliko žarište i rizik za buktanje epidemije u Nikšiću.

Ovo je dokaz koliko jedan od nosilaca liste Demokratske partije socijalista dr Jevto Eraković, koji se mjesecima poziva na etičnost i stručnost i oštro kritikuje sve napore države da se izbori sa epidemijom, ustvari misli na zdravlje građana. Današnje okupljanje dokaz je da dr Eraković sve svoje poteze povlači isključivo kao političar, a ni najmanje kao ljekar.  

Pozivamo građane Nikšića, kao i svih crnogorskih gradova, da ne dozvole da neko, zarad prikupljanja jeftinih politčkih poena, manipuliše njima, već da svojim odgovornim ponašanjem i izbjegavanjem bilo kakvih javnih okupljanja, sačuvaju svoje i zdravlje svojih najbližih i tako nam pomognu da se zajedno izborimo sa epidemijom izazavnom virusom Covid 19", navode iz Ministarstva.

 

 

Komentari (20)

POŠALJI KOMENTAR

Fahro

Shvatice uskoro. E tek cemo tada vidjeti kako stoji sa ugrazenim srbima....

Baba

Ova vlada je najveći zagađivač ekološke Crne Gore! Nije osvježilo no se strašan smrad širi, da se ne može disati više. DA JE VJEČNA!!!