13 °

max 13 ° / min 10 °

Utorak

13.04.

13° / 10°

Srijeda

14.04.

12° / 9°

Četvrtak

15.04.

15° / 7°

Petak

16.04.

17° / 5°

Subota

17.04.

14° / 8°

Nedjelja

18.04.

16° / 9°

Ponedjeljak

19.04.

14° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Spajić: Na sahrani se ponašali u skladu sa mjerama

Društvo

Tag Gallery
Comments 12

Spajić: Na sahrani se ponašali u skladu sa mjerama

Autor: Antena M

  • Viber

Ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić komentarisao je na Tviteru to što je dio Vlade Crne Gore prisustvovao sahrani episkopa zahumsko-hercegovačkog Atanasija u Trebinju.

"Volio bi kad bi zabrinutost pojedinaca zbog našeg odlaska na sahranu jednom od najvećih teologa bila zbog epidemioloških razloga, pošto smo se ponašali u skladu sa epidemiološkim mjerama (nosili maske na otvorenom, iako u BiH to nije obavezno, itd) i nije bilo zadržavanja.

Broj prisutnih nijesmo mogli mi kontrolisati. Bojim se da je priroda napada drugačija: pojedincima smeta religioznost crnogorskog premijera (ili članova Vlade), a ne smeta religioznost npr. praktično svih američkih predsjednika, što je politika licemjerstva", naveo je Spajić.

DPS-ov Petar Ivanović u međuvremenu je objavio na Tviteru snimak obraćanja Spajića na nedavno održanoj pres konferenciji, kada je ministar poručio da su mjere vrlo bitne te da je njihovo sprovođenje najvažnija stvar u ovom trenutku. Ministar je pak danas prisustvovao epidemiološko visokorizičnom događaju, skidajući masku i ljubeći kovčeg preminulog episkopa Atanasija, koji je bio zaražen koronavirusom.

Komentari (12)

POŠALJI KOMENTAR

europeac

Spajiću pa sve ste izljubili na sahrani. Dobro niste krenuli ljubiti i prolaznike.

Vuk

Ovoga Spajoća su izgleda iz Evrope šutnuli, zato nas je dopa.’ Kakva ekipa ! Nije što ih Stvoritelj napravi, no đe ih sastavi.

nenad_mne

Ovaj kao Vučić, govori da lažemo, a prijenos uživo, kaoda nije postojao! Tako mlad, a laže, pa ako uzmemo u obzir i način zaduživanja, dalje sami zvršite!