21 °

max 21 ° / min 12 °

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 13°

Četvrtak

09.05.

22° / 14°

Petak

10.05.

21° / 14°

Subota

11.05.

23° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Joanikije: Neprihvatljivo da Davidović govori u moje ime, uvjeren sam da Vučić nema nikakve veze sa pokušajem atentata

Društvo

Comments 5

Joanikije: Neprihvatljivo da Davidović govori u moje ime, uvjeren sam da Vučić nema nikakve veze sa pokušajem atentata

Izvor: Vecernje novosti

Autor: Antena M

  • Viber

Administrator Mitropolije crnogorsko primorske i episkop budimljansko nikšićki Joanikije je negirao tvrdnje biznismena Miodraga Dake Davidovića, koji je danas izjavio da iza pokušaja atentata na njega i episkopa stoji predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.



“Neprihvatljivo je da Davidović govori u moje ime pošto mu takvo ovlašćenje nikad nisam dao, iako je ktitor crkve. Što se tiče pokušaja atentata na nas dvojicu u Beogradu decembra 2019. uvjeren sam da predsednik Srbije gospodin Aleksandar Vučić sa tim nema nikakve veze. Ja razmišljam potpuno suprotno: da su tadašnje vlasti Crne Gore naručile pomenuti atentat. Mislim da će moju pretpostavku istraga kad-tad potvrditi”, rekao je episkop Joanikije za Novosti.


Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

Branka

Oće Jovanikije da bude treća pratilja i nije bitno ko'ko kosta i kakva poniženja i perverzije treba da istrpi. Samo da mu glavni crkovni da titulu treće pratilje. Na sve ste spremni posrbice bez kičme i dostojanstva. Pi!

Miro

Pi !!! kakav je ovo suludnjak, na svašta spreman, pope grebeš i ti kod srpske vlasti dako ti daju parče kolača, znaš ti pope iako te nije pamet osvojila da je sad prvi crkvenjak vučić, kriješ li još bludnike i razvratnike crkvene, stićiće te metak Svevišnjeg nece zemaljski ne boj se. Ali dzaba grebeš, isti srbi vučicevi te polako raskrinkavaju i svakoga ko im se zamjeri, i gojko perovic se umirio niđe ga, koliko ste ,,čisti" znate vi to najbolje. Polakote!!!

Džoma Dipl

Mićoviću, predśednik Serviae će ti oprostiti što te je njegova služba promašila...