15 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Policija blokirala izlaz iz Nikšića, Nikšićani blokirali magistralu

Društvo

Tag VideoTag Gallery
Comments 16
Blokada na Bogetićima

Policija blokirala izlaz iz Nikšića, Nikšićani blokirali magistralu

Iz policije saopšteno da je međugradski saobraćaj zabranjen te da se u skladu s tim sprovode kontrole.

Autor: Antena M

  • Viber

Policija nije dozvolila patriotskoj koloni iz Nikšića da izađe iz grada, a u znak protesta, Nikšićani su blokirali magistralu, javljaju čitaoci Antene M i šalju fotografije.

.

.

"Oko 40 vozila je u mjestu Bogetići blokiralo magistralni put Niksić - Podgorica. A što se policije tiče, međugradski saobraćaj je zabranjen, te se u skladu s tim sprovode kontrole", nezvanično je saopšteno Anteni M iz policije.

Podsjetimo, za danas je najavljen skup u Podgorici, ispred Vlade, povodom najavljenih izmjena Odluke o kriterijumima za sticanje crnogorskog državljanstva prijemom i izmjena Zakona o registru prebivališta i boravišta.

Komentari (16)

POŠALJI KOMENTAR

iLovćen

Nećete moći stalno nas držAt u blokadi dok mafija iz Bosne i Srbije može da dođe a mi u svojoj CG nemožemo čemu se nadate apostoli teško vama izrodi i izdajnici Vječna je CG

LJUBAV SE NEMOZE BLOKIRATI

Samo ljubav niko NEMOZE da blokira a ova ljubav je jaka kao čelik,shvatite SVI KOJI NAS BLOKIRATE!!! Ali milicija je narod isto ko i mi i oni nemogu nikad BITI PROTIV SVOG NARODA PA TU SU IM I NJIHOVI ČLANOVI PORODICE, DRŽAVA SE BRANI LJUBAVLJU PREMA NJOJ KOJU BOG ČUVA DA NAM NEKO NE PRODA CG!!!

MILICIJO NAŠA BRACO

MILICIJO braco ovo je vaša država koliko i naša, Vi ste naši I ocemo da sačuvamo vrijednosti i tekovine CG a to su nam naši i vaši preci U AMANET OSTAVILI!!! POZDRAV ZA NAŠU BRACU MILICAJCE!!! SVI SMO MI JEDNO TIJELO I JEDNA DUŠA U CRNOJ GORI!!!!