8 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 17°

Četvrtak

02.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Proglas grupe građana: Neće moći!

Izvor: Sa društvenih mreža

Društvo

Comments 20

Proglas grupe građana: Neće moći!

Autor: Antena M

  • Viber

Društvenim mrežama kruži proglas koji potpisuje grupa građana, a kojim se najavljuju auto-kolone za neđelju.

"Vi koji pljujete po grobovima predaka! Vi koji ste preko noći postali "vjernici"! Vi koji ne znate ni kako da se prekrstite pravilno, a o Oče naš i da ne govorimo! Vi koji ne umijete sastaviti ni rečenicu dok pjevate Kosovu na koje ne smijete ni priviriti!

Vi koji ste neznaveni i zavedeni, vi mediokriteti i neznalice! Vi koji ste uvijek naredni za junaštvo, ali samo dogodine! I vi koji nas privodite, kažnjavate, pratite i snimate...

Psujte nas, lajte po društvenim mrežama i portalima! Pratite Vuline i ostale gospodare sa śevera dok oni koji vas predstavljaju putuju za instrukcije i svoje proklete izdajničke milione!

Prijavljujte profile, ogovarajte dok śedite za kompjuterima ispod vaših trobojnih simbola podaništva!

Ali znajte i upamtite dobro samo jedno: NEĆE MOĆI!

Slobodna i vječna Crna Gora naše krvi i naših zavjeta nikada neće nestati! A prokletstvo izdaje i lažnih vjerovanja kojima ste vjerni nosićete na svojim leđima, a mi na našim istinu i pravdu!

Džaba vaše prijave i privođenja, džaba kazne koje pišete, džaba prijetnje i teške riječi!

Svoji smo na svome i uz naše crnogorsko proljeće čekamo dan kada će se naša domovina probuditi iz ovoga ružnoga sna i stresti sve ove izdajice kao i one koji joj se kače uz skute pokušavajući da je obore da se više nikada ne digne!

DA JE VJEČNA!"

Komentari (20)

POŠALJI KOMENTAR

milica

I mi smo svoji na svome...i mi smo Crnogorci...ali ne Milogorci...već njegoševski Crnogorci. Jeste li se bunili kada su izbacili Njegoša iz udžbenika, vi vajni Crnogorci? Sve može samo da se srpska nit kod Crnogoraca ne pominje.Zato što nas takvih ima mnogo.Svesni ste toga...zato je tolika mržnja.

europeac

@Kila1307 DPS je imao brdo propusta kad je bio na vlasti. Sadašnji VLASTODRŠCI su noćna mora za našu Crnu Goru i prave Crnogorce. Nijesam siguran šta srbaljiski narod o tome iskreno reče. (sem da se raduju urušavanju Crne Gore). Nećete to dočekati, preživjela je Crna Gora i gore od vas srbadije

Kila1307

Kakav Tekst! Svaka cast. Lici mi na proglas ponizenih i osiromasenih gradjana CG u vrijeme 30-to godisnjice tiranijske, izdajnicke i pljackaske vlasti DPS- a...