10 °

max 15 ° / min 9 °

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

17° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

25° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
MVP: Ministar Radulović nije izazvao udes i ne koristi službeni automobil vikendom

Društvo

Comments 6

MVP: Ministar Radulović nije izazvao udes i ne koristi službeni automobil vikendom

Autor: Antena M

  • Viber

Đorđe Radulović nije izazvao nikakav udes i kao ministar vanjskih poslova nikada, na nivou principa, nije koristio službeni automobil u danima vikenda, navedeno ej u reagovanju Ministarstva vanjskih poslova.

"Naime, ministar Radulović se, kada nije na poslu, služi isključivo svojim porodičnim automobilom marke Golf 7 karavan iz 2016. U dobroj vjeri prema građanima koji imaju pravo znati istinu, a koji ne zaslužuju biti na ovakav način obmanuti, u ovom demantiju će se naći i jedno objašnjenje. Danas je, da sve što je ugledalo svjetlo dana u crnogorskom medijskom prostoru bude još nevjerovatnije, Đorđe Radulović tokom cijelog popodneva bio sa porodicom u svom domu.

Dokaz da je ovdje riječ o gnusnoj neistini jeste i činjenica da je službeni automobil  koji koristi Ministarstvo, bio cijeloga dana parkiran ispred zgrade na Bulevaru Stanka Dragojevića, i da je na istom mjestu i sada, potpuno neoštećen. Kao dokaz ovoj tvrdnji, crnogorska javnost na uvid sada ima fotografije sa lica mjesta, a u njenu istinost može se uvjeriti svaki dobronamjerni pojedinac, ako samo tuda prođe u potrazi za istinom. To, neko ko je stao iza ove najprizemnije neistine, očigledno nije se potrudio učiniti", naveli su u reagovanju.

Takođe, dokaz da automobil tokom vikenda nije pomjeren, javnosti i nadležnim organima potvrdiće nadzorne kamere Ministarstva, dodali su.

Komentari (6)

POŠALJI KOMENTAR

Sasa.M.V NK

E ovo vam vjerujem on i oni nemaju kapacitet ni za biciklo magare mozda ,da je vozio auto bilo bi ....#nijeMojaizdajnickavlada

pop

Na ulicama Podgorice pojavili su se NLO, automobili Vlade CG kruže bez bozača, niko još ne zna ko su vozači,a još i incidente izazivaju.

Dentista

Ma vjerujemo mi vama... Ahahahahahahaha...