7 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Injac pripadnicima VCG: Sve što radite u sistemu bezbjednosti, radite na korist građana i države

Društvo

Comments 0

Injac pripadnicima VCG: Sve što radite u sistemu bezbjednosti, radite na korist građana i države

Izvor: Mina

Autor: Antena M

  • Viber

Pripadnici Vojske Crne Gore (VCG) daju maksimalan doprinos, ali se uvijek mora težiti ka još boljim rezultatima, kazala je ministarka odbrane Olivera Injac.

Ona je sa načelnikom Generalštaba VCG Milutinom Đurovićem danas obišla kasarnu u Kolašinu, stacionarno čvorište veze "Bjelasica" i razgovarala sa predstavnicima Opštine Andrijevica.

Kako je saopšteno iz Ministarstva odbrane, Injac i Đurović su se upoznali sa aktivnostima treće Pješadijske čete, stacionirane u Kolašinu, pri čemu im je prezentovano naoružanje i oprema koju jedinica koristi.

Injac je poručila da je sigurna da svi pripadnici VCG daju maksimalan doprinos, ali da se uvijek mora težiti ka još boljim rezultatima.

"Sve što radite u sistemu bezbjednosti, radite na korist građana i države. Imate podršku Ministarstva odbrane, da radimo svi najbolje što možemo i da zajednički ostvarujemo rezultate", navela je Injac.

Ona je, u razgovoru s pripadnicima treće Pješadijske čete, kazala da će Ministarstvo nastaviti da radi na poboljšanju uslova života pripadnika Vojske.

Kako je saopšteno, komanda Čete za vezu i elektronsko ratovanje upoznala je Injac i Đurovića sa načinom rada i aktivnostima pripadnika te jedinice na stacionarnom čvorištu veze "Bjelasica".

“Na toj lokaciji predviđeno je postavljanje radara za nadzor vazdušnog prostora do 2024. godine. Radar je donacija NATO-a i do postavljanja će trajati njegova modernizacija, obuka osoblja i infrastrukturni radovi”, navodi se u saopštenju.

Injac i Đurović su, kako se dodaje, posjetili i Andrijevicu, gdje su razgovarali s predstavnicima Opštine o budućim oblicima saradnje i partnerstva.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR