27 °

max 37 ° / min 24 °

Petak

30.07.

37° / 24°

Subota

31.07.

39° / 22°

Nedjelja

01.08.

40° / 24°

Ponedjeljak

02.08.

38° / 24°

Utorak

03.08.

38° / 23°

Srijeda

04.08.

38° / 25°

Četvrtak

05.08.

35° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Privedeno više osoba: Dronom snimali reklamu ili Bečića i Vukšića?

Društvo

Comments 2

Privedeno više osoba: Dronom snimali reklamu ili Bečića i Vukšića?

Autor: Antena M

  • Viber

Podgorička policija uhapsila je jednog crnogorskog i dva strana državljanina, koje su zatekli ispred zgrade u kojoj žive predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić i direktor Agencije za nacionalnu bezbjednost Dejan Vukšić, piše Dan.

Njih su prijavili pripadnici obezbjeđenja predsjednika Skupštine pošto su uočili da dronom snimaju zgradu i stanove Vukšića i Bečića.

O tome su obavijestili podgoričku policiju koja je brzo stigla na lice mjesta i uhapsila osumnjičene.

Prema saznanjima Dana, uhapšeni mladići su tokom saslušanja u policiji tvrdili da nijesu znali da u zgradi žive štićene ličnosti. Ispričali su da su snimali reklamu za jednu poznatu podgoričku građevinsku firmu.

Policija je kontaktirala predstavnike te firme koji su potvrdili priču uhapšenih mladića. Priču je potvrdio i vlasnik firme koji je policiji saopštio da je juče kupio dron i da su htjeli da ga isprobaju.

Iz policije su za Dan saopštili da će provjeriti ove navode.

U momentu dok su mladići snimali dronom stanove Bečić nije bio uzgradi.

Dan saznaje da mladići koji su privedeni nisu poznati odranije policiji niti imaju dosijee, te da je među njima bio i jedan mladić iz Spuža koji se odavno bavi računarima i tehnikom. Međutim, ni on nije poznat po izvršenju bilo kojeg krivičnog djela u ranijem periodu.

Bez obzira na ove činjenice, direktor Uprave policije Zoran Brđanin zatražio je i od šefa odjeljenja za borbu protiv organizovanog kriminala Dejana Kneževića i pomoćnika Miloša Rakonjca da detaljno ispitaju ovaj slučaj.

Policija je o svemu obavijestila i nadležnog tužioca kojem će proslijediti spise predmeta. Izuzeti su snimci iz drona i biće upućeni na vještačenje kako bi se utvrdilo šta je bio fokus snimanja. Do zaključenja ovog broja lista, mladići su bili i dalje u policijskim prostorijama.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

delboj

Sto je ovdje nejasno. Momci iz te struke, svi bez dosijea. Samo ovoj vlasti su to sumnjiva lica.