22 °

max 25 ° / min 17 °

Nedjelja

19.05.

25° / 17°

Ponedjeljak

20.05.

25° / 17°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 14°

Četvrtak

23.05.

22° / 14°

Petak

24.05.

24° / 15°

Subota

25.05.

21° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Delegacija Univerziteta Crne Gore u posjeti Opštini Nikšić

Društvo

Comments 2

Delegacija Univerziteta Crne Gore u posjeti Opštini Nikšić

Autor: Nikoleta Rakočević

  • Viber

Danas je Opštinu Nikšić posjetila delegacija Univerziteta Crne Gore u čijem sastavu su bili vršilac funkcije rektora prof. dr Vladimir Božović, predsjednica Upravnog odbora UCG prof. dr Rajka Glušica i prorektor za nastavu na UCG prof. dr Veselin Mićanović, saopšteno je sa UCG.

Cilj posjete je, kako navode, bio sagledavanje mogućnosti izgradnje zgrade za potrebe Filološkog fakulteta UCG u Nikšiću za koju je već urađena projektna dokumentacija. Takođe, razmatrana je i inicijativa za uređenje dvorišta Filozofskog fakulteta.

"S tim u vezi, dogovoreno je da se održi sastanak predstavnika Opštine Nikšić i Filozofskog fakulteta kako bi se u što skorijem vremenu krenulo u realizaciju projekta uređenja dvorišta.

Opština Nikšić je, prema riječima predsjednika Marka Kovačevića, spremna da podrži navedene aktivnosti kako bi studenti i zaposleni u ovim univerzitetskim jedinicama imali kvalitetnije uslove za rad", zaključeno je u saopštenju.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Naroz

Pošto je komunizam nestao prije 30-tak godina, ostao je još samo jedan krivac što smo danas Crnogorci - holivudski filmovi. Zato Šubara zasuči rukave i u rat protiv holivuda! Mora se ostvariti cilj gospodina rektora, da svi postanemo "proruski Srbi".

dv

Došla odiva u rod sa svojim srbočetničkim đeverima...da malo više utvrde kadrovski i potvrde filozofski kao maticu razvoja srbijanskog svijeta...