18 °

max 29 ° / min 18 °

Ponedjeljak

27.09.

29° / 18°

Utorak

28.09.

26° / 18°

Srijeda

29.09.

25° / 16°

Četvrtak

30.09.

23° / 16°

Petak

01.10.

20° / 15°

Subota

02.10.

22° / 13°

Nedjelja

03.10.

23° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nuhodžić: Izolovan slučaj ne može kod pripadnika manjina narušiti poštovanje prema gradu heroja

Društvo

Comments 2

Nuhodžić: Izolovan slučaj ne može kod pripadnika manjina narušiti poštovanje prema gradu heroja

Autor: Antena M

  • Viber

Poslanik Demokratske partije socijalista Crne Gore Mevludin Nuhodžić poručio je da je Cetinje slobodarski i gospodski grad koji je uvijek njegovao ljubav i podršku prema manjinskim narodima.

"Izolovani i usamljeni slučaj jednog pojedinca kod pripadnika manjina i u Crnoj Gori i u crnogorskoj dijaspori neće i ne može narušiti poštovanje koje postoji prema herojskom gradu. Primitivizam i agresivnost ne mogu biti izbor. Umjesto toga, afirmišimo demokratsku participaciju svih koja podrazumijeva uvažavanje različitih političkih uvjerenja, slobodu govora i slobodu izražavanja koja može da nosi i oštru kritičku notu ali nikada da potcjenjuje i vrijeđa političkog neistomišljenika", rekao je Nuhodžić.

On je osudio postupak pojedinca na Cetinju i pozdravio brzu i odlučnu reakciju, kako kaže,  građanske Crne Gore.

"Sve majke su za poštovanje bez obzira na naše razlike po osnovu vjere, nacionalnosti i drugih uvjerenja", zaključio je Abazović.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Jovan

Slazem-mo se ali insistiramo prvo na podpunoj istrazi slucaja..!! posle toga znat ce-mo eliminisati takve maloumnike iz nasih redova..!! ali prije svega mislim da nije bio nikada u nasim redovima.. i da je klasicni provokator.. ovo ide 100% u korist cetnika, i izdajnika.!

BanjaCT

Gospodine Nuhodžiću! Ružan gest i svaki dobronamjerni građanin Cetinja i Crne Gore je to osudio. Možda je to i sudbina neka da bi se Abazović restartova na fabrička podešavanja. Možda će shvatiti da i NAS nešto boli i da je možda on mnogo gora djela uradio za NAS crnogorce pa mi ćutimo. Do kad?