9 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Konjević: Kakve veze ima prenos ustoličenja i transparentnost Skupštine – ko će ga znati? Pomaže bog na početku prenosa!?

Društvo

Comments 5

Konjević: Kakve veze ima prenos ustoličenja i transparentnost Skupštine – ko će ga znati? Pomaže bog na početku prenosa!?

Autor: Antena M

  • Viber

Na Parlamentarnom kanalu Javnog servisa RTCG danas je direktno prenošeno ustoličenje episkopa budimljansko nikšićkog Metodija. Komentarišući tu odluku novog menadžmenta RTCG predsjednik SDP-a Raško Konjević ocijenio je da se u pauzama skupštinskog zasijendanja “mora “ubaciti” po neki crkveni događaj”, i pita kakve to veze ima sa transparentnošću Skupštine.

Konjević je podsjetio na riječi predsjednika Skupštine Crne Gore Alekse Bečića povodom pokretanja Parlamentarnog kanala.

“Parlamentarni  je jedan od najznačajnijih projekata… sa ciljem postizanja transparentnosti rada Skupštine. Prenosiće sjednice plenarnih zasijedanja, ali i sjednice skupštinskih tijela”, kazao je tada Bečić.

Prema njegovim riječima, pošto Skupština ne zasijeda mjesecima, onda se mora “ubaciti” po neki crkveni događaj.

“Logična odluka uredništva RTCG. Duh novog vremena. E sad kakve to veze ima sa transparentnošću Skupštine, ko će ga znati”, zaključio je Konjević, uz opasku da je reporter prenos počeo pozdravom "Pomaže bog"!

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

Petar

Mozda je tako najbolje, pa ako gledaoci PK uzivaju u tome znaci bolje nisu ni zasluzili i neka jos na rtcg dovedu vracare i proroke da nas lijece, pa ako, ako mozda se gledaocu smuci dovoljno od spoznaje dubine promasaja neka ugasi tv i glasa za 21 vijek. Mozda jos nije prekasno.

Irena Čanović

Super g-dine Konjevicu!Dok vi i ostali iz opozicije bolujete od sujete i to zestoko,oni delaju na svakom polju!

4 C

Vrijeme je da svi mi koji ne pripadamo ovoj ubrzanoj talibanizaciji Crne Gore pocnemo da pakujemo kofere i palimo odavde. Dok ne bude kasno ... ovo ne vodi nicemu dobrom za sve one koji nisu u ovoj prici