8 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 16°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Pejović pušten nakon saslušanja u Sudu za prekršaje

Društvo

Comments 4

Pejović pušten nakon saslušanja u Sudu za prekršaje

Autor: Antena M

  • Viber

Vlasnik Kombinata alumunijuma Veselin Pejović pušten je na slobodu nakon saslušanja u Sudu za prekršaje, pošto je sinoć priveden zbog prijetnji direktoru Agencije za zaštitu životne sredine Milanu Gazdiću.

Iz policije je ranije saopšteno da je Gazdić juče Centru bezbjednosti Podgorica podnio prijavu protiv Pejovića, u kojoj je naveo da ga je on putem telefona vrijeđao i upućivao mu prijetnje.

- O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je ocijenio da se u radnjama V.P. ne stiču elementi krivičnog djela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti, te su službenici policije lišili slobode V.P. zbog prekršaja iz članova 7 i 8 Zakona o javnom redu i miru - saopšteno je ranije iz Uprave policije.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

pomoracnkcg

BAŠ TAKO ~ STRAH OD CRNOGORACA + STRAH OD GUBLJENJA VLASTI = POKUŠAJ DA UNIŠTE ŠTO GOD MOGU PA I LJUDE KOJI ČUVAJU OBRAZ I DOSTOJANSTVO I POŠTUJU SVOJE PORIJEKLO ~ NEKA IM SVETI PETAR CETINJSKI I VASILIJE OSTROŠKI NAPLATE SVE NJIHOVO ZLO

Crna Gora NK

Auuu kakve muškarčine od ovog Gazdića, pravo u policiju... Podrška za G- dina Pejovica hrabrog crnogorca.

Andrija

Na sve nacine uprli cetnici da ugase KAP. Smeta im Veso jer je Crnogorac i ima petlju. Zacijepio Milutin cijenu struje koju ne bi platio Bil Gejts. Bagra cetnicka ne brine oce li 500 porodica ostati bez hljeba.