15 °

max 23 ° / min 15 °

Nedjelja

24.09.

23° / 15°

Ponedjeljak

25.09.

23° / 16°

Utorak

26.09.

28° / 17°

Srijeda

27.09.

27° / 17°

Četvrtak

28.09.

27° / 16°

Petak

29.09.

27° / 16°

Subota

30.09.

28° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ambasada Ukrajine: Cetinjanima svaka čast, očekivana podmetačina Putinovih agenata

Društvo

Comments 4

Ambasada Ukrajine: Cetinjanima svaka čast, očekivana podmetačina Putinovih agenata

Autor: Antena M

  • Viber

"Svaka čast Cetinjanima koji svaki dan od početka ove agresije Ruske Federacije protiv Ukrajine šetaju i izražavaju najiskreniju podršku Ukrajincima", poručuju iz ukrajinske ambasade u Podgorici, dodajući da je očekivano da Putinovi agenti rade nešto protiv ovih časnih skupova.

"Falsifikujući i fotošopirajući jednu fotografiju s cetinjskih okupljanja, na zastave Ukrajine su dometnuli nacističke simbole te to podijelili po društvenim mrežama. Kao što je javnosti dobro poznato, jer svakoga dana crnogorski mediji revnosno izvještavaju o skupovima podrške, u pitanju je laž i podmetačina", poručili su iz ambasade.

"U stvari čitav svijet sada jasno vidi, ko su pravi nacisti sadašnjosti - ruski agresori, koji pljačkaju, siluju i ubijaju po Ukrajini i bombardiraju mirne gradove.
Najnovije stravične slike iz oslobođenih gradova Buča, Irpinj i Vorzelj kod Kijeva o tome najjače govore...", zaključili su.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

mb

Rusija je na koljenima! Sami su sebi presudili, idu u izolaciju slijedecih 50 godina, a koliko su legli najbolje pokazuje podatak o toboz uslovu placanja plina u rubljama? I sta bi? Nema rublji! A uskoro ni otkupa plina nikako. Svaki euro je davanje nacistima za oruzje

Boka

Putinova i Vučićeva agentura radi preko crkve Srbije u Crnoj Gori, nadam se da će svijet to konačno shvatiti.

MNE CT

Velika pobjeda hrabrog i ponosnog Ukrajinskog naroda ! Cetinje i Crna Gora su sa vama . SLAVA UKRAJINI - HEROJIMA SLAVA !