16 °

max 16 ° / min 6 °

Subota

20.04.

16° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 8°

Utorak

23.04.

13° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
O audio zapisima obaviješteni i Adžić i Konjević, građanski aktivisti očekuju hitnu reakciju

Izvor: Foto: Stevo Vasiljević

Društvo

Tag Video
Comments 11

O audio zapisima obaviješteni i Adžić i Konjević, građanski aktivisti očekuju hitnu reakciju

Autor: Antena M

  • Viber

Nakon što su građanski aktivisti Aleksandar Saša Zeković i Svetlana Pajović dobili od nepoznatog pošiljaoca mejl sa audio zapisima koji, kako su naveli, ukazuju da je komandant Protivterorističke jedinice Uprave policije Petar Knežević, navodno počinio krivično djelo, o tome su obavijestili i ministra unutrašniih poslova Filipa Adžića i ministra odbrane Raška Konjevića.

"Obavještenje smo poslali VDT-u a onda nakon toga o tome upoznali ministra odbrane Raška Konjevića i ministra unutrašnjih poslova Filipa Adžića", kazao je za Antenu M Aleksandar Saša Zeković. 

Podsjetimo, oni su se sinoć zvanično obratili i vršiteljki dužnosti vrhovne državne tužiteljke Maji Jovanović.

Upitan očekuje li brzu reakciju nadležnih, Zeković kaže: 

"Da, očekujemo postupanje nadležnog državnog tužilaštva. VDT Crne Gore nam je potvrdila prijem materijala a očekujemo i hitnu reakciju ministra unutrašnjih poslova i direktora Uprave policije", kazao je Zeković. 

Audio snimak od juče kruži društvenim mrežama.

U snimku, na kojem navodno govori Knežević, pominje se i veza sa kriminalcima. 

"Držao nikšićku grupu, bjelopoljsku, beransku, novljansku i barsku grupu – sve kriminalce na telefonu. Krećemo, trebamo vam, spremni smo, ne daj Bože ako ne pušte patrijarha krećemo oćemo da zapalimo Cetinje...". 

"...Mi smo otišli, osvojili smo tamo Cetinje, ne osvojili nego raščistili tamo tu bagru i to završili...", čuje se, između ostalog, na snimku. 

"...Lako je popovima pričat. A onog dana, pričaćemo Miloš i ja kad dođe momenat za to na televiziju - kakve su to pojedinačne face bile. Kako ih nije sramota kravatu i odijelo da obuču. To su ljige jedne bile. Vašem pomoćniku kaže jedna od najznamenitijih ličnosti, ne najznamenitijih ne daj Bože, nego najbitnijih ličnosti te noći tu, sijeda pred 20 ljudi i kaže "Rakonjac i dalje sam ti ja taj i taj pazi šta reče“, a on kaže: „Šta pričaš to, nemoj da ti grkljan iščupam ođe“… Pa dolaze sjutra ka zadnji sužnji da se ljube sa nama tu. I vama pričaju bajke i basne...", poručuje osoba sa snimka.

Komentari (11)

POŠALJI KOMENTAR

RadivojeB

Uz ove skaradne snimljene izjave, koje nadležni moraju podhitno ispitati i procesuirati, bilo bi važno podnijeti krivičnu prijavu protiv Đorđa Radulovića i rukovodnog tima ministarstva vanjskih poslova, koji su u septembarskom non paperu, takođe, nazvali crnogorski narod ,,bagrom’’.

nenad_mne

Evo posla za tužilaštvo, i preko glave! Saradnja sa "neformalnim" paravojskama, djela protiv Crnogoraca, samo zato što poštuju svoju državu, korišćenje državne sile za ostvarenje ciljeva druge države......

daka

@Džoma Dipl DPS druze,Jokica,ovoga i ostali polusvijet...Razni Tarzancici konvertitski,amoralni lopovcici... U Baru je citav CB cetnicki,to im je preporuka,sve iz BP i BA cetnici dovedeni uz preporuku DPS-a,jos im lokalni DPS titra...