7 °

max 11 ° / min 6 °

Srijeda

29.11.

11° / 6°

Četvrtak

30.11.

11° / 6°

Petak

01.12.

14° / 11°

Subota

02.12.

14° / 13°

Nedjelja

03.12.

11° / 8°

Ponedjeljak

04.12.

8° / 6°

Utorak

05.12.

10° / 5°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Reagovanje Antene M: Tužilaštvo da provjeri je li istina ono što smo objavili ili ono što priča Bašanović

Društvo

Comments 2

Reagovanje Antene M: Tužilaštvo da provjeri je li istina ono što smo objavili ili ono što priča Bašanović

Autor: Antena M

  • Viber

Povodom izjave načelnika Odjeljenja kriminalističke policije u podgoričkom Centru bezbjednosti Zorana Bašanovića, koju je dao za RTCG, u kojoj demantuje informaciju što je objavila Antena M, o terminu prvog poziva upućenog policiji povodom masovnog zločina u cetinjskom naselju Medovina, uredništvo našeg portala poziva Tužilaštvo da provjeri da li su navodi objavljene na našem portalu vjerodostojni i da o tome obavijesti javnost.

Takođe, javno pitamo tužilaštvo da li se informacije i dokazi koje je objavila Antena M već nalaze u cetinjskom OT.

Podsjetimo, naš portal objavio je danas da je prvi poziv policiji upućen u 15:22, a ne u 15 i 30 'i nešto', kako tvrdi načelnik kriminalističke policije Bašanović. To smo i dokumentovali dokazom, odnosno listingom poziva svjedoka tragičnog događaja na Cetinju koji je i alarmirao policiju.

Načelnik Odjeljenja kriminalističke policije u podgoričkom Centru bezbjednosti Zoran Bašanović kazao je večeras kako nije tačno da je na broj 122 upućen poziv u petak u 15:22, u vezi sa tragedijom na Cetinju.

"Mi smo ušli u provjeru tih navoda. Provjereno je i netačno je da je u 15:22 pozivana Uprava policije. Poziv u 15:22 nije registrovan na broju 122", istakao je on gostijući na RTCG.

Bašanović je kazao i kako je Protivteroristička jedinica policije obaviještena u "15 i 30 i nešto".

U potpunosti vjerujući svjedočenju našeg izvora, koji je kao očevidac i dao izjavu tim povodom, Tužilaštvu ostavljamo da utvrdi šta je istina.

A načelniku Bašanoviću i onima koje zastupa pred javnošću Crne Gore sugerišemo da ima više poštovanja ne samo prema činjenicama, nego i prema inteligenciji onih kojima se sinoć i večeras obraćao.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

herceg

“Nesto” vam j… sve po spisku od dritana nesoja, do adzica, brdjanina… kolika ste vi bagra litijaska, kako su vam guzice u foteljama zalijepile… jel ovaj narod normalan? Imamo li ikakvog dostojanstva vise? Kud puklo da puklo ovo vise ne moze i ne smije ovako

mr

On nema poštovanja prema sebi, inače ne bi dozvolio, da spašavajući tuđe g....e, ovako bezočno laže!