25 °

max 36 ° / min 19 °

Subota

27.07.

36° / 19°

Nedjelja

28.07.

38° / 23°

Ponedjeljak

29.07.

38° / 25°

Utorak

30.07.

36° / 22°

Srijeda

31.07.

37° / 20°

Četvrtak

01.08.

38° / 22°

Petak

02.08.

36° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nikolić: Tužilaštvo hitno da ispita medijske navode o nabavci kalašnjikova i eventualnom planiranju oružanog otpora za izbore 2020.

Društvo

Comments 3

Nikolić: Tužilaštvo hitno da ispita medijske navode o nabavci kalašnjikova i eventualnom planiranju oružanog otpora za izbore 2020.

Autor: Antena M

  • Viber

Navodi koji su danas objavljeni u medijima, a odnose se na transkripte prisluškivanih razgovora lica sa kriminalnim dosijeima, iz kojih slijedi da se u predvečerje posljednjih parlamentarnih izbora, iz 2020. u tim krugovima razgovaralo o nabavci kalašnjikova i oružanom otporu, zabrinuo je čitavu javnost ali očigledno ne i nadležne organe, ocijenio je Miloš Nikolić, portparol i poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore.

Nikolić je kazao da začuđuje činjenica da tužilaštvo, bez komentara prelazi preko informacija koje su uznemiravajuće i koje povezuju konkretna lica iz jedne vjerske zajednice sa ljudima iz kriminalnog miljea i sugerišu na, kako kaže, zavjeru i izazivanje haosa u državi, koji su navodno planirani, da se izbori nijesu završili onako kako je odgovaralo ovim krugovima. 

"Ne želimo da vjerujemo da smijenjeni premijer svojim komentarima i očekivanjima određuje prioritete nadležnih i da zbog toga imamo nevjerovatnu ležernost institucija koje bi trebalo da budu u funkciji građana.

Ukoliko nadležni svoje prioritete formiraju u skladu sa željama političara i pod pritiscima, onda su degradirali i sebe i granu vlasti koju predstavljaju", naveo je Nikolić.

 

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

D V

Znate li gospodo draga,Kad će bit nastavak suđenja ekipi za držani udar? Nikad..zapravo biće oslobođeni i neko će im platit odštetu. Znate li kad će bit održano suđenje nedostojnom mićoviću joanikiju za kršenje kovid mjera? Nikad..i on će bit oslobođen zbog zastare predmeta...a možda se ion naplati

Aleksa

Gos.Nikolicu,vrijeme je da vodeci politicari u DPS vide,da vjerski objekti u CG,nesluze SPC zbog vjerskih obreda.Vrijeme je da vidite da stari i podizanje novih vjerskih objekata,sluze kao OSMATRACNICE i mjesto OKUPLJANJA ,odaklen treba da krenu u rusilacke pohode.OBAVIJESTITI SVE AMBASADE.

D V

Koje i čije tužilaštvo mlađani Nikoliću? Živite u iluzijama gospodo draga. CG u ovom trenutku NEMA svoje tužilaštvo ali i još gore od toga NEMA sud od lokalnog do Ustavnog. Umjesto svojih imamo samo tuđe tužilačke i sudske ispostave koje služe isključivo crkvi srbije i njenoj zvaničnoj politici,kraj