2 °

max 2 ° / min -5 °

Ponedjeljak

06.02.

2° / -5°

Utorak

07.02.

2° / -6°

Srijeda

08.02.

3° / -5°

Četvrtak

09.02.

6° / -4°

Petak

10.02.

9° / -1°

Subota

11.02.

9° / -0°

Nedjelja

12.02.

10° / 2°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Air Montenegro otkazao let iz Ljubljane za Podgoricu, putnici obaviješteni sinoć u 23 sata!!!

Izvor: FB Air MNE, ilustracija

Društvo

Comments 3

Air Montenegro otkazao let iz Ljubljane za Podgoricu, putnici obaviješteni sinoć u 23 sata!!!

Autor: Antena M

  • Viber

Neprijatno iznenađenje, ako je otkazivanje leta kompanije AIR Montenegro više uopšte iznenađenje, doživjeli su putnici koji su jutros u 12,10 trebalo da avionom te kompanije doputuju iz Ljubljane u Podgoricu.

Sinoć u 22,57 stigla im je poruka da se let otkazuje za 27. januar! Bez bilo kakvog obrazloženja, informacije šta da rade sa sobom naredna dva dana, gdje da se smjeste i da li će im AIR MNE platiti troškove neplanirano produženog boravka u inostranstvu ili alternativnog prevoza!

Po EU regulativi, kompanija je dužna da obezbijedi putnicima smjestaj, novčanu nadoknadu - DBC (denied biarding compesation) ili prevoz posredstvom drugih avio prevoznika do krajnje destinacije. Dakle, izričita je obaveza avioprevoznika da se svi putnici otpreme do svog odredišta na linijama drugih kompanija.

Air Montenegro svojom neprofesionalnošću i neodgovornošću, jednostavno, postaje sramota za Crnu Goru.

Prema nezvaničnim informacijama, let iz Ljubljane otkazan je po nalogu Komercijalnog sektora na čijem je čelu Dragana Frantov, "avioekspert" iz Srbije.

Zvaničnu informaciju o uzroku otkazivanja i sudbini putnika sinoć nije mogla dobiti. Nezvanično, izvor iz kompanije kojem se obratila Antena M kaže da se ovakve stvari dešavaju "jer smo od jednog i po aviona jedan iznajmili AIR Serbia".

Naš izvor podsjeća da su se šefica Komercijalnog sektora Dragana Frantov i njen tim više puta dosad pokazali nesposobnim da rješavaju slične situacije i da je to bilo naročito izraženo ljetos, u toku turističke sezone.

Antena M kontaktirala je sinoć Draganu Frantov, ali je nju najviše zanimalo otkud nam broj njenog telefona i, uz opasku da se ovakve stvari dešavaju, a da je bezbjednost putnika najvažnija, prekinula vezu.

Naš sagovornik iz AIR MNE kaže da je, s obzirom na broj putnika iz Ljubljane, kompanija morala da zakupi na tržištu avion i preveze ih do Podgorice. No, sve što su putnici dobili je poruka koju su proslijedili Anteni M.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Sreten

Cilj je iskompromitovati crnogorsku kompaniju, smanjiti joj rejting, uništiti i turizam, a onda jeftino kupiti Air Montenegro. Dok je bio Montenegro airlines, to se nije dogadjalo, jer se radilu u interesu CG a ne protiv nje. Tako je kad ti druga država vodi tvoju nacionalnu kompaniju,.

Simokle

Znaci onaj kum slabo radi ....jeli vratio odstetu ili ce jos jednu da uzme