26 °

max 35 ° / min 19 °

Subota

27.07.

35° / 19°

Nedjelja

28.07.

38° / 23°

Ponedjeljak

29.07.

38° / 25°

Utorak

30.07.

35° / 22°

Srijeda

31.07.

38° / 19°

Četvrtak

01.08.

38° / 22°

Petak

02.08.

37° / 23°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
U Mašinskoj loše radi grijanje, učionice hladne, profesori traže obustavu nastave! Direktorica Dabetić: Spremna sam za online nastavu dok se problem riješi

Društvo

Comments 6

U Mašinskoj loše radi grijanje, učionice hladne, profesori traže obustavu nastave! Direktorica Dabetić: Spremna sam za online nastavu dok se problem riješi

Autor: Portal Antena M

  • Viber

Tragom informacije da su prvog radnog dana nakon raspusta učionice u Srednjoj stručnoj školi "Ivan Uskoković", u Podgorici, nezagrijane i da revoltirani profesori prijete obustavom nastave, Antena M obratila se direktorici te škole Sonji Dabetić. Za naš portal ona objašnjava da grijanja ima, ali, dodaje ona, pošto škola nije radila mjesec, zidovi su hladi i potrebno je vrijeme da se prostorije zagriju. Uz to, postrojenja za grijanje stara su i ne rade punim kapacitetom.

"Prostorije su hladne i potrebno je vrijeme da se učionice zagriju. Jedan gorionik treba da se zamijeni. Generalno imamo problem sa grijanjem, jer ne rade dva gorionika nego jedan i sistem za grijanje je jako star, preko pedeset godina. Radimo na tome zajedno sa Ministarstvom prosvjete, ušli smo u projekat za ovu godinu da se to sanira, odnosno da se uradi novi sistem za grijanje".

Što se tiče najavljene obustave nastave, Dabetić kaže da je spremna na online nastavu nekoliko dana, dok se problem sa grijanjem ne riješi.

"Sjutra ću prisustvovati potpisivanju sporazuma o saradnji sa EPCG i Ministarstvom prosvjete gdje će biti i o tome riječi, pa ću imati bliže informacije", informisala nas je direktorica Sonja Dabetić.

 

Komentari (6)

POŠALJI KOMENTAR

Sve vi cvjetalo

Aj sto su nesposobni skijasi iz ministarstva urnisali sve, ali dje ste vi da u masinskoj skoli napravite gorionike na prakticnoj nastavi.... Kakve li to strucnjake izbacujete vidimo u praksi...

pokvaren

Dabetićka, jesi li dobila za školu lož ulje? Ako nijesi, reci to! Ako imaš lož ulje a sistem je pokvaren pa nema grijanja, odmah te treba razriješiti!!!