25 °

max 25 ° / min 12 °

Utorak

30.04.

25° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

16° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

21° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ulazak u Moldaviju zabranjen bokserima iz Budve

Izvor: Boxing club Budva

Društvo

Tag Gallery
Comments 5

Ulazak u Moldaviju zabranjen bokserima iz Budve

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • Viber

Crnogorskim bokserima iz Budve juče nije dozvoljen ulazak u Moldaviju, gdje je njihovu ekipu zadesila neočekivana i neprijatna situacija.

- Naime, na aerodromu u Kišinjevu bez konkretnog objašnjenja policija nije dozvolila našem timu ulazak u Moldaviju. Nakon nekoliko časova čekanja oduzeta su im dokumenta i naložen je povratak prvim avionom koji leti tek sjutra ujutru u 9.20 za Istanbul, pa tek uveče u 19.40 iz Istanbula za Podgoricu. Tako će putešestvije po aerodromima trajati skoro puna dva dana do povratka kući - navodi se u objavi stranice Boksing klub Budva.

Oni su ukazali na to da se nažalost učešće naših boksera na međunarodnom turniru “Pavel LUSCESCHII” završilo prije početka.

Podsjećamo, predsjednica Moldavije Maja Sandu objavila je 13. februara na konferenciji za novinare da Rusija planira da iskoristi strane sabotere da sruši rukovodstvo njene zemlje, zaustavi pridruživanje Evropskoj uniji i iskoristi to u ratu protiv Ukrajine.

Ona je navela da plan uključuje građane Rusije, Crne Gore, Bjelorusije i Srbije koji ulaze u Moldaviju kako bi pokušali da izazovu proteste u pokušaju da se "legitimna vlada promijeni u nelegalnu vladu koju kontroliše Ruska Federacija".

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

Radza

Steta, pogotovo je Ljesevicu zao, nece moc da barjaci sa trobojkom, bas mi je zaooo kmeeeee...

Orlov krš

Ozbiljne države brinu o bezbjednosti svojih građana i štite svoj ustavno pravni poredak! CG nažalost u zadnje dvije ipo godine ne spada u takve države zahvaljujući,,oslobodiocima''

Labud Dabanović

Svako dobro Moldavio.U pravu ste mi Crnogorci smo postali sluge narodu otrcana srpstva Srbije i Rusima sa polusimbolom fašizma-'Z'.