7 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Saopštenje grupe građana Cetinja: Da smo htjeli da mu zabranimo, ne bi ušao ni u Cetinje

Društvo

Comments 8

Saopštenje grupe građana Cetinja: Da smo htjeli da mu zabranimo, ne bi ušao ni u Cetinje

Autor: Antena M

  • Viber

Saopštenjem za javnost, povodom današnjih događaja na Cetinju, oglasila se grupa građana sa Cetinja. Saopštenje prenosimo integralno.

Povodom današnjega događaja ispred Sportskog centra, a u kojem se u određenim krugovima naglavačke izvrnutom interpretacijom predśednički kandidat Jadov Milatović želi predstaviti kao žrtva, dužni smo javnosti radi istaknuti da mi nijesmo došli ispred Milatovićeve kuće da mu zapriječimo ulaz. Mi smo mirnim, nenasilnim protestom došli da nas vidi i prebroji onaj koji je zarad interesa tuđe države htio prije godinu i po žrtvovati deset Crnogoraca bez griže savjesti. I sad bi taj isti da se u našem gradu promoviše kao kandidat za predśednika države! Izostanak reakcije na taj nesojski provokativni čin za nas nije bio prihvatljiv! Zato smo se okupili da protestujemo. A da smo htjeli da mu zabranimo da uđe, ne bi ušao ni u Cetinje a kamoli u Sportski centar - osim ako mu helikopterom Filip Adžić ne bi obezbijedio da sleti na krov Sportskoga centra onako kako je prije godinu i po doletio Joanikije Nedostojni, navodi se u saopštenju. 
Pitamo na kraju našega bivšega sugrađanina, Vučićevoga ministra Adžića, oće li procesuirati kriminalce i bezbjednosno-interesantne osobe iz Milatovićeve pratnje koji su se zalijetali na mirno okupljene građane i građanke i što će preduzeti povodom osobe iz Milatovićeve pratnje koja na snimku stavlja za pas pištolj? Ili je i to demokratsko pravo relaksiranih izroda, ističe se u saopštenju grupe građana sa Cetinja. 

Komentari (8)

POŠALJI KOMENTAR

Petar

Ova posjeta je bila planirana provokacija i Cetinjani mu nisu nista uradili lose no se vidi na snimak onaj njegov u bjelu jaknu sto je na ruke imao nekakve kerefeke sto je posle makao, da ga zastiti se sapleo i pao na njega.Poveo je sve neke od 3 metra i 200 kila ali losa odluka padose bas na njega

Licina

Casni Cetinjani nemate se sta pravdat Nikome za Nista, zna Svijet ko ste Vi a znace i ko su Oni,ti tamo njima .. Slobodarski Duh ni More nemoze da ugasi a kamoli ova Kongrega! Zivjeli i vazda Veseli u Zdravlju bili

Fori

Sve vam se pozlatilo tojadova nije trebalo pustiti ni da belveder prod cetnik