12 °

max 16 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

16° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Uhapšen Dejan Knežević, pomoćnik direktora Uprave policije za borbu protiv organizovanog kriminala

Izvor: CDM

Društvo

Comments 5

Uhapšen Dejan Knežević, pomoćnik direktora Uprave policije za borbu protiv organizovanog kriminala

Autor: Antena M

  • Viber

Dejan Knežević, pomoćnik direktora Uprave policije za borbu protiv organizovanog kriminala, uhapšen je po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva.

 
“U nastavku akcije koju Specijalno policijsko odjeljenje preduzima po nalogu i zajedno sa Specijalnim državnim tužilaštvom, a na osnovu višemjesečnog planiranog i koordinisanog djelovanja Specijalnog državnog tužilaštva, Specijalnog policijskog odjeljenja i Agencije Evropske unije za saradnju organa za sprovođenje zakona – EUROPOL, danas je uhapšen vršilac dužnosti pomoćnika direktora Uprave policije za Sektor za borbu protiv kriminala Dejan Knežević zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije i druga krivična djela”, navodi SDT.

Specijalno državno tužilaštvo će o svojim daljim radnjama i stanju postupka, blagovremeno obavještavati javnost.

 
“Posebno se ističe da su državni organi, mediji, udruženja građana, javne ličnosti i druga lica dužni da se pridržavaju pretpostavke nevinsoti i da svojim javnim izjavama o postupku koji je u toku ne vrijeđaju druga pravila postupka i prava lica protiv kojih se postupak vodi”. 

Informaciju o hapšenju potvrdila je i Uprava policije. "Imajući u vidu fazu postupka, odnosno zakonska ograničenja, ne može se saopštiti više detalja. Policija sarađuje i postupa po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva u ovom slučaju", naveli su  iz Uprave policije. 

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

karma

@Guknigolube, kazaće kad bude trebalo, ne brini. Čak će i Rade kazati, iako je "malo sklonjen" kobajagi, iako nosi svoj i Dritanov tovar. Sve se zna, i sve će se znati. Dritan je sve sludio, i misli da je pametan, hah.

Guknigolube

@Baka Pa neka kažu onda šta znaju.

klopyik

@Katunjanin Koje mjere?Svako svakog slusa danas bolje mjere mozes da kupis nego sto imaju mnoge sluzbe a da ne pricamo nasa. Ovo je vise priblizavanje ka Dritanu i Adzicu neka se spreme.