13 °

max 20 ° / min 10 °

Subota

04.05.

20° / 10°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 12°

Četvrtak

09.05.

18° / 13°

Petak

10.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Darmanović za Antenu M: Napadači nijesu bili maskirani, izašli su iz mercedesa beogradske registracije

Izvor: Tviter

Društvo

Comments 4

Darmanović za Antenu M: Napadači nijesu bili maskirani, izašli su iz mercedesa beogradske registracije

Izvor: Antena M

Autor: Antena M

  • Viber


U izjavi Anteni M, Nikola Darmanović (22) iznosi detalje napada na njega, nakon povratka sa konvencije predsjedničkog kandidata Mila Đukanovića. Potvrđuje da su ga napala četvorica muškaraca, svi naoružani "rasklopljivim palicama", koji su izašli iz mercedesa, "neki novi model, nizak, sređen", sa beogradskim registarskim tablicama.

- Vraćao sam se iz SC Morača, išao prema mom automobilu, ogrnut crnogorskom zastavom. Tačno ispred restorana Urban počelo je dobacivanje na račun zastave koju nosim, a pošto sam odgovorio krenuo je napad na mene. Prvo me je napao mladić koji je sjedio na mjestu suvozača. Imao je na nosu bijeli tufer, kao da je već imao neku povredu. Ubrzo su iskočili i ostali, zamahnuli palicama da me udare po glavi. Rukom sam blokirao udarac i uspio da pobjegnem".

Darmanović je utrčao u obližnje prostorije u kojima se nalazi Agencija za elektronske medije i podgoričkog odbora DPS. Pozvao je policiju i ona se brzo pojavila na licu mjesta. Preporučili su mu da prvo ode u Urgentni centar, što je i uradio. Nakon toga je otišao u CB, dao izjavu, a onda se sa policajcima vratio na lice mjesta i potanko im opisao čitav događaj.

- Nije tačno da su napadači bili maskirani. Svi četvorica su mi djelovali stariji od mene po pet-šest godina. Kad sam se vratio na mjesto napada oni su već bili nestali bez traga", kaže Nikola Darmanović.

Kaže da osjeća jak bol u ruci kojom je blokirao udarac palice, usmjeren ka njegovoj glavi.

Prema nezvaničnim saznanjima Antene M napad je gotovo sigurno zabilježen nadzornim kamerama kojih na tom prostoru ima više i to bi trebalo da omogući policiji da brzo utvrdi identitet napadača.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Onogošt

Svaka generacija Crnogoraca iznjedri hrabre,odvažne i ponosne momke i đevojke koji su spremni životom braniti svoju zastavu i državu.Trenutno je do ovoga dovelo opuštanje pred ovim hordama mržnje i zla.Pogrešno su to shvatili kao slabost i okuražili se.Kad se otrijezne,bojim se da im ne bude kasno.

Crnogorka 100%

@Komita2021 Nezamislivo, mi nismo debilni. Za njih smo gospoda.

Komita2021

Zamislite obrnutu situaciju, da su u BG momci iz vozila PG tablica prebili momka sa zastavom Srbije, to bi svi četosi iz Srbije, RS i CG lajali svašta za Crnogorce i Mila Đukanovića, posebno, jer bi ih on platio ukradenim novcem, novcem od droge i šverca cigareta. A zamislite izvinjenja Dritana i ostalih ljubiguza.