24 °

max 36 ° / min 21 °

Subota

27.07.

36° / 21°

Nedjelja

28.07.

38° / 23°

Ponedjeljak

29.07.

38° / 25°

Utorak

30.07.

36° / 22°

Srijeda

31.07.

37° / 20°

Četvrtak

01.08.

38° / 22°

Petak

02.08.

36° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Šćekić obišao povrijeđene u KCCG

Društvo

Comments 1

Šćekić obišao povrijeđene u KCCG

Autor: Antena M

  • Viber

Ministar zdravlja Dragoslav Šćekić, sa direktorom Zavoda za hitnu medicinsku pomoć dr Vukom Nikovićem, obišao je danas Klinički centar Crne Gore, gdje ih je direktorica dr Ljiljana Radulović informisala o trenutnom stanju povrijeđenih u teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se oko podne dogodila u mjestu Obzovica, na magistralnom putu Cetinje-Budva, a koji su hospitalizovani u ovoj zdravstvenoj ustanovi, saopšteno je iz Ministarstva.

"Dr Radulović je upoznala ministra da je sedam pacijenata iz cetinjske bolnice upućeno u KCCG i da se sprovode neophodne dijagnostičke i druge procedure, kao i da je iz cetinjske bolnice najavljen transport još tri povrijeđena.

Konstatovano je da je zdravstveni sistem efikasno, brzo i sinhronizovano djelovao i u najkraćem roku zbrinuo sve povrijeđene i pružio im neohodnu zdravstvenu zaštitu. Ekipe Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, Doma zdravlja, Opšte bolnice Cetinje i pripadnika Uprave policije, uz podršku kolega iz Podgorice i Budve, u najkraćem roku su bile na mjestu nesreće i pružile pomoć unesrećenima", navode u saopštenju.

Ministar Šćekić je, dodaju, u stalnoj komunikaciji i sa direktorom OB Cetinje, dr Ivanom Ivanovićem, gdje je takođe zadržano na liječenju 17 povrijeđenih iz udesa i svi su van životne opasnosti.

"Izražavajući žaljenje zbog teške nesreće i izgubljenih života, ministar Šćekić je porodicama nastradalih uputio izraze najiskrenijeg saučešća, a povrijeđenima brz i uspješan oporavak", navodi se u saopštenju.

 

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR