9 °

max 16 ° / min 9 °

Ponedjeljak

26.02.

16° / 9°

Utorak

27.02.

15° / 11°

Srijeda

28.02.

18° / 11°

Četvrtak

29.02.

17° / 12°

Petak

01.03.

16° / 11°

Subota

02.03.

13° / 11°

Nedjelja

03.03.

13° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
U toku Javni poziv Opštine Bar za učešće u programu podsticanja razvoja preduzetništva

Društvo

Comments 0

U toku Javni poziv Opštine Bar za učešće u programu podsticanja razvoja preduzetništva

Autor: Antena M

  • Viber

U toku je Javni poziv Opštine Bar za učešće u programu podsticanja razvoja preduzetništva. Ukupan iznos direktne finansijske podrške opredijeljene za raspodjelu po ovom pozivu iznosi 270.000 eura.

Javni poziv dostupan je na web sajtu www.bar.me , a otvoren je do 15.10.2023.godine.

U želji da podstaknemo što veći broj barskih preduzetnika i preduzetnica da pokrenu ili unaprijede svoje poslovanje i da konkurišu za bespovratna finansijska sredstva Opštine Bar, predstavljamo pozitivna iskustva i uspješne priče preduzetnika koji su u prethodnom periodu ostvarili podršku lokalne uprave.

Marina Markolović, diplomirani inženjer arhitekture i osnivač arhitektonskog biroa "A1 Project“, jedna je od preduzetnica koje su učestvovale u projektu „Snažne žene-Snažan Bar“ implementiranog od strane Opštine Bar i Međunarodne organizacije rada.

„U sklopu projekta sam imala priliku da pohađam ‘Get ahead‘ obuku kroz koju sam stekla znanja o razvoju poslovanja i koncipiranju biznis plana. Savjetovanje i podrška obezbijeđeni od strane Opštine Bar su mi jako pomogli i olakšali put do sopstvenog biznisa. Kao dobitnicima grant sredstava za ideju ‘Arhitekturom do boljeg životnog prostora‘ dodijeljeno nam je više od šest hiljada eura utrošenih za kupovinu kancelarijskog namještaja, softvera i opreme neophodne za rad, repromaterijala, kao i za administrativne troškove osnivanja firme i troškove izdavanja licenci“, rekla je Markolović.

Njena poruka svim budućim preduzetnicama je da budu uporne, vjeruju u sebe i u svoje sposobnosti i da se prijave na neki od mnogobrojnih programa podrške, te da ne potcjene snagu malih koraka ka onome što žele ostvariti.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR