8 °

max 11 ° / min 6 °

Četvrtak

22.02.

11° / 6°

Petak

23.02.

11° / 7°

Subota

24.02.

10° / 9°

Nedjelja

25.02.

13° / 9°

Ponedjeljak

26.02.

15° / 9°

Utorak

27.02.

15° / 10°

Srijeda

28.02.

16° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Đeljošaj: Ne bude li rješenja do kraja godine zatvorićemo Deponiju, u našem dvorištu više niko neće upravljati našom imovinom

Društvo

Comments 0

Đeljošaj: Ne bude li rješenja do kraja godine zatvorićemo Deponiju, u našem dvorištu više niko neće upravljati našom imovinom

Autor: Antena M

  • Viber

Na osnovu Zakona o teritorijalnoj organizaciji Crne Gore nema roka za podjelu imovine prilikom osnivanja nove opštine, saopštio je predsjednik Opštine Tuzi, Nik Đeljošaj.  

"Opština Tuzi od osnivanja je bila predmet opstrukcija Glavnog grada u svakom koraku koji su mogli, a sada imamo novu gradsku upravu! Sa novom gradskom upravom još nijesmo uspjeli da se sastanemo, a mi smo iskazali volju i želju.

Kako je Deponija na teritoriji opštine Tuzi, aktuelno stanje više ne možemo da trpimo, sa Deponijom danas upravlja Glavni grad i sada je vrijeme da ista pređe u vlasništvo i upravljanje opštine Tuzi. Zajednička imovina koja se nalazi u našoj teritoriji treba da bude naša, a šta ostane u Glavnom gradu da ostane u vlasništvu Podgorice!

U nedogled se neće čekati, ako do kraja godine ne bude rješenja, Deponiju ćemo zatvoriti, kroz odluku o stavljanju van snage planskog dokumenta (koji je nezakonito i produžen) i odlukom o zatvaranju Deponije u lokalnom parlamentu Tuzi u čijoj su nadležnosti obje odluke", naveo je Đeljošaj. 

U našem dvorištu više niko neće upravljati našom imovinom, poručuje on. 

"Ukoliko želite rješenje, moguće je, ako želite i vi novi da se pravite da ne znate o čemu se radi, imaćete reakciju veoma brzo!", zaključio je. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR