13 °

max 16 ° / min 11 °

Utorak

27.02.

16° / 11°

Srijeda

28.02.

18° / 11°

Četvrtak

29.02.

18° / 12°

Petak

01.03.

13° / 10°

Subota

02.03.

14° / 9°

Nedjelja

03.03.

12° / 9°

Ponedjeljak

04.03.

10° / 5°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Obradović: RTCG je balvan na evropskom putu Crne Gore

Izvor: twiter

Društvo

Comments 0

Obradović: RTCG je balvan na evropskom putu Crne Gore

Autor: Antena M

  • Viber

Pozicija RTCG-a se jasno vidi u Briselu - odakle je konstatovana zabrinutost zbog nezakonitog imenovanja Borisa Raonica, kazao je Nikola Obradović, iz Centra za građansko obrazovanje - gostujući na TV E.

Obradović kaže da je to samo jedna od kontroverzi koje stoje uz RTCG.

Gostujući u emisiji 'Na kraju dana', Obradović je kazao da je izborom Raonića načinjena  šteta evropskom putu Crne Gore. Podsjeća i na štetu koja je napravljenu u budžetu nezakonitim imenovanjem.

"Nezakonito stečene zarade treba da se vrate u budžet jer je nekom protivzakonito omogućeno da dobija zaradu svakog mjeseca", objašnjava Obradović.

Sagovornik TV E podsjeća da RTCG već mjesecima ćuti o zaradama ljudi na rukovodećim pozicijama, ali i o troškovima službenih putovanja. To ne čudi, jer - kako Obradović kaže - u CGO-u su od početka znali ko je Boris Raonić i šta je njegova misija.

"Reći ću vam da direktorica centra za građansko obrazovanje Daliborka Uljarević ima pravosnažnu sudsku presudu koja dokazuje da je imala pravo da Raonića nazove NVO alapačom i trojanskim konjem vlasti. Dakle, radi se o jednom čovjeku koji ide na ruku svakoj vlasti", kaže on.

Obradović kaže da je RTCG sa evropskih adresa markiran kao balvan na evropskom putu Crne Gore te da je Raonićevo upravljanje Javnim servisom u skladu sa onim kako se ponašao u NVO sektoru, gdje je - prema riječima Obradovića - podrivao mukotrpan rad dijela nevladinog sektora.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR