24 °

max 36 ° / min 21 °

Subota

27.07.

36° / 21°

Nedjelja

28.07.

38° / 23°

Ponedjeljak

29.07.

38° / 25°

Utorak

30.07.

36° / 22°

Srijeda

31.07.

37° / 20°

Četvrtak

01.08.

38° / 22°

Petak

02.08.

36° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Uprava škole u Njegovuđi: Netačna izjava Anđelića

Društvo

Comments 11

Uprava škole u Njegovuđi: Netačna izjava Anđelića

Autor: Obrad Pješivac

  • Viber

Uprava OŠ "Vuk Knežević" iz Njegovuđe danas je ocijenila netačnim navode Sveta Anđelića, koje je naš portal objavio.

U saopštenju kažu da su potpuno neistinite tvrdnje da su nastavnici njegovu kćerku isključili iz školskog programa pripremanog za današnji dan škole.

“Djevojčica je nadarena da piše poeziju. Učestvovala je na mnogim konkursima za literarno stvaralaštvo i isapoljavala recitatorske sposobnosti, pa je nastavnica CSBH jezika i književnosti Katarina Lučić imala namjeru da promoviše kreativnost i talenat te učenice, i da je takvom predstavi publici njenom pjesmom. To mogu potvrditi organizatori programa”, kaže se u saopštenju i dodaje da je njen otac svojevoljno udaljio iz programa i nije je poslao u školu na dan održavanja programa.

“Roditelj Sveto Anđelić ometa proces rada u školi na način što pokušava da degradira nastavnike ukazujući im kako treba da organizuju čas, a sa druge strane ne želi da sarađuje sa upravom škole niti Savjetom roditelja. Način na koji su izrečene sve neistine ukazuje na politički uticaj tog čovjeka na proces rada u školi.

Škola je mjesto za njegovanje i širenje empatije, toleranciju, poštovanje i drugarstvo. Jednom riječju, stvaranje pozitivnog okruženja gdje nema mjesta podjelama. U našem daljem radu nastojaćemo da očuvamo depolitizovan način rada i pristupa, kako učenicima tako i zaposlenim i roditeljima”, navodi se u saopštenju sa zaključkom da je najbolji pokazatelj svega navedenog i potvrda istinitog kazivanja sve više interesovanje učenika drugih škola za prepisivanje u školu. 

Komentari (11)

POŠALJI KOMENTAR

Popović Njegovuđe

Upisani i ovi u četničku enciklopediju koju ćemo uskoro objaviti.

Lola

Kako je direktorica izabrala Savjet roditelja kad je pola roditelja istjerala sa sastanka,razlog je sto su se roditelji zalili na rad nastavnika.

bozo

mozda se desi da osnovna skola ''Vuk Knezevic'' u Njegovudji'' dobije ime po Drazi Mihailovicu,kao sto je nedavno mjesto Krs dobilo put ili ulicu.necemo se nikad miriti niti pomiriti na ovaka nacin.