24 °

max 26 ° / min 15 °

Subota

13.04.

26° / 15°

Nedjelja

14.04.

26° / 16°

Ponedjeljak

15.04.

24° / 16°

Utorak

16.04.

21° / 15°

Srijeda

17.04.

15° / 10°

Četvrtak

18.04.

14° / 7°

Petak

19.04.

13° / 7°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ultra Crna Gora: Raoniću uzalud svi mediji svijeta, a ne režimska RTCG, ne može laž bit' istina što će se i vrlo brzo dokazati

Izvor: Ultra Crna Gora

Društvo

Comments 3

Ultra Crna Gora: Raoniću uzalud svi mediji svijeta, a ne režimska RTCG, ne može laž bit' istina što će se i vrlo brzo dokazati

Autor: Antena M

  • Viber

Kako se neminovno bliži kraj udvorničkoga i štetočinskoga djelovanja Borisa Raonića u javnom prostoru, to on više, prićeran uza zid, koristi sve poluge sistema da uprlja časne postupke onih koji ne žele da se povinuju pritiscima osvježene vlasti, poručuju iz navijačke grupe Ultra Crna Gora.

Kako su naveli, najnoviji uradak iz špijunske kuhinje njega i nalogodavaca je i proces protiv policajca Radulovića koji je svjedočio istinu na suđenju uprkos direktnim neprimjerenim pritiscima sa kojima se suočavao.

"Tako se desilo nešto nesvakidašnje - savjestan policajac je danas žrtva progona jer je govorio istinu i tako o incidentu na stadionu gdje su u prvom stepenu naša braća sa tribine osuđeni na nanogice stao u odbranu njihovog časnog postupka, što je rijetkost od kada smo mi na tribini. Dakle kako nama ne može ništa, a na Radulovića prijetnjama nije mogao uticati, sada pokušava preko drugih kanala da ućutka, preokrene i zastraši. Ovaj osvježeni bivši Crnogorac i saradnik svega što je kontra Crne Gore i njenog bića (sjetimo se samo informacije da je pucano na policiju na Belvederu) u svoju borbu protiv nečega što ne može pobijediti ni za 300 godina, uvlači ljude koji nemaju veze sa našom tribinom a svoj posao obavljaju časno i profesionalno. Prosto, Radulović je smetnja jer se ne savija pred nekim ko je karijeru gradio na muljanjima, malverzacijama i ozbiljno tone u neregularnosti svakog tipa - i sada je smetnja jer ne priča kako je Špijun to zamislio. Uzalud tom nesretniku svi mediji svijeta a ne režimska RTCG, ne može laž bit' istina što će se i vrlo brzo dokazati", navode iz grupe Ultra Crna Gora.

Dodaju - ne može mu proć, neće ni po sad a kako mu provokacija nije uspjela neće mu ni uspjet ni rehabilitacija.

"Izdajnik si bio i ostaćeš. Ko je sa tobom makar i 5 minuta proveo, sve mu je jasno. Svakome se na kraju računa ono što je bez zaštite sistema. A sistem neće bit tu kad sve ovo prođe, no i čast i bruka. A oboje žive dovijeka", zaključuju iz navijačke grupe.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

CEKLINJANIN

U proslosti Crnogorac a sada, niko i nista! Vidjeces kako ce ti zahvaliti posrbice..zivi bili pa viđeli!

Breeeee

Plači Raonikije nikad nećeš biti među nama već uvijek kontra, sa “oslobodiocima”, i takav ćeš ostati zapamćen u CG.

Zoran

Oćeli pozvat Boris Jovanu Jeremić u pomoć?